Mies osti käytetyn Fordin – edellisen omistajan jättämä yllätys piinaa vielä kuukausienkin jälkeen

Brittimiehen kekseliäs pila on aiheuttanut harmaita hiuksia auton uudelle omistajalle.

Käytetyn Ford Focus ST:n ostanut Chris Linnane on kirjoittanut avoimen kirjeen auton edelliselle omistajalle. Tämä oli jättänyt autoon yllätyksen, joka piinaa 29-vuotiasta manchesterilaismiestä vielä kuukausienkin jälkeen auton ostamisesta.

Linnane ei ollut huomannut autossa mitään omituista kevään aikana. Helteisempien kelien koitettua hän kuitenkin joutui turvautumaan ilmastointiin ja yllättyi pahemman kerran. Auton puhallin nimittäin päästi sisuksistaan valtavan määrän pientä paperisilppua.

Linnane kertoo, että joka kerta, kun hän haluaa viilentää tai lämmittää autoaan, hänestä tuntuu kuin hän olisi osallisena isommissakin bileissä, joissa konfettia lentelee ympäriinsä.

Mies kertoo jutelleensa auton edellisen omistajan kanssa ennen kuin hän oli huomannut tämän jättämän yllätyksen, mutta tämä oli pitänyt pokerinaamansa, eikä mikään viitannut siihen, että jotain olisi tekeillä.

– Olin nähnyt autossa muutamia paperinpaloja, mutta en osannut sanoa, mistä ne olivat tulleet.

Linnanen mukaan paperisilppua ei saa imuroitua, eikä hän ainakaan toistaiseksi halua lähteä purkamaan ritilöitä.

– Bravo, edellinen omistaja, bravo, Linnane kirjoitti.

MTV:n autotoimitus suosittelee kaikkia muita samanlaisen ongelman kanssa painivia ottamaan imurin käteen ja laittamaan puhaltimet täysille vähäksi aikaa.

***

Bemarikuskin törttöily aiheutti hurjan kolarin 0:43

Lue myös:

    Uusimmat