Kimi Räikkönen kyllästyi painostukseen Alfa Romeon iskukyvystä: "Tiedätkö sinä?"

Kimi Räikkönen on yleensä varsin haluton arvuuttelemaan tallinsa iskukykyä ennen kauden alkua. Hänen mukaansa Alfa Romeon väki ei tiedä yhtään enempää kilpailullisesta tilanteesta kuin ulkopuolisetkaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 26.-28.3.
Pe: harjoitukset klo 13.25 ja 16.55.
La: harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.00, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Räikkönen ajoi tallikaverinsa Antonio Giovinazzin kanssa vahvat talvitestit. Auto oli luotettava ja ainakin Williamsin George Russellin mukaan myös hämmentävän nopea kisapituutta ajettaessa.

Asiasta kysyttiin Räikköseltä lisää torstaina ennen Bahrainin avausviikonloppua, mutta suomalaiskuskista oli mahdotonta puristaa mitään vinkkejä Alfa Romeon iskukyvystä talvitestien perusteella.

– Auto toimi ihan mutkattomasti. Tietysti meillä on asioita, joita pitää parantaa. Downforcea haluaisimme aina lisää, mutta sama se on kaikille. Mutta mihin yllämme? Olemmeko parempia vai huonompia kuin viime vuonna, kuka tietää? Räikkönen pyöritteli.

Lehdistötilaisuutta vetänyt F1-toimittaja Tom Clarkson ei tähän tyytynyt, vaan jatkoi kysyen, että eikö Räikkönen kuitenkin tiedä, miltä auto tuntui viimevuotiseen verrattuna.

– Mutta enhän minä tiedä, mitä muut tekevät, vai mitä? Tiedätkö sinä? Räikkönen tuhahti.

– Emme tiedä yhtään enempää kuin te tiedätte ulkopuolelta. Voitte arvailla niin paljon kuin haluatte, mutta aika-ajossa se kuva on varsin kirkas.

– Kuten sanoin, auto käyttäytyi hyvin, mutta mitä tulee vauhtiin, niin sen näemme lauantaina, olemmeko tyytyväisiä vai emme, Räikkönen totesi.

Lue myös:

    Uusimmat