Mies myy netissä "krapulaa parantavaa kissaa" – ainakin hinta saa hien nousemaan otsalle

Eräs venäläinen mies on täysin vakuuttunut siitä, että hänen vaimonsa kissa omaa krapulan parantavia kykyjä. Mies laittoi kissan myyntiin, ja hinta onkin kevyet 204 000 euroa.

Jos sinulla on lemmikki, olet varmasti tietoinen siitä, kuinka näiden pehmeät, pörröiset kasvot helpottavat joskus pahaakin kankkusta. 

Joillakin eläimillä taitaa tosin olla enemmän kykyjä krapulan lievittämiseen kuin toisilla, jos erästä venäläismiestä on uskominen.

Rostov-na-Danun kaupungissa asustelee kissa, joka omistajansa mukaan todellakin lievittää sunnuntain pahaa oloa. Venäläinen Mikhail Shipunov kertoo kissansa omaavan yliluonnollisia kykyjä ja jopa suojelevan ”pahalta silmältä”.

Kissa on rodultaan brittiläinen lyhytkarva.

Jos julkaisu ei näy, katso täältä.

Mies laittoi kissan myyntiin avito.com-myyntisivustolle. Eikä tässä vielä kaikki.

Ilmoituksessa sanotaan kissan tulevan hyvin toimeen slaavilaisesta kansanperinteestä tutun Domovoin kanssa. Domovoi on kansantarujen mukaan kodin suojelija. Mikhail väittää kissan suojelevan taloa pahoilta hengiltä sekä muilta ongelmilta.

Mainoksen mukaan sateisella säällä kissa tosin vaatii makeampaa ”yliluonnollista ja mystistä Whiskas-märkäruokaa”.

Kauppoja ei ole vielä tehty 

Mikhail kertoi paikalliselle medialle heidän talossaan asustelevan tällä hetkellä itse asiassa kaksi kissaa, mutta ne eivät tule keskenään toimeen. Se antoi hänelle idean laittaa mystisen kissan myyntiin.

Kenties se toinen kissa on vielä taianomaisempi?

Mikhail kertoi, että hänen vaimonsa ei ollut kovin tyytyväinen kissansa myymisestä, joten vaimo määräsi kissan hinnaksi noin 204 000 euroa. Mikhail sanoi muutaman jo soittaneen kissasta, mutta kauppoja ei ole vielä tehty. 

 

Lähteet: LAD Bible


***


Miksi kissa kehrää? 1:50
Miksi kissa kehrää? Kehrääminen ymmärretään usein tyytyväisyyden ilmaisemisena, mutta se voi merkitä paljon muutakin.

 

Lue myös:

    Uusimmat