Mainos

Mies murhasi raskaana olleen tyttöystävänsä kirveellä kuukausien vainoamisen jälkeen – jätti poliisivankilassa kylmäävän viestin: "Olen helpottunut kuolemastasi"

Raskaana olleen tyttöystävänsä tappanut mies sai elinkautisen vankeustuomion Australiassa. Asiasta kertoo ABC News

Australialainen Brock Wall myönsi murhan vain päiviä ennen astumistaan Korkeimman oikeuden eteen.

Wall tappoi 11. viikolla raskaana olleen tyttöystävänsä ja oman syntymättömän lapsensa hakkaamalla häntä kirveellä. Tuomari Ann Lyons kuvaili oikeudessa miehen tekoa "kylmääväksi, hirvittäväksi ja painajaismaiseksi."

Vainosi kuukausia ennen veritekoa

Tuomarin mukaan mies myös terrorisoi tyttöystävänsä elämää kuukausien ajan ennen hänen murhaamistaan. Mies myös tiesi, että hänen tyttöystävänsä oli raskaana.

– Sinä vainosit, vakoilit ja hyväksikäytit häntä. Muutuit järjettömäksi, kateelliseksi ja vihaiseksi. Tapoit nuoren naisen ja hänen lapsensa hitaalla ja brutaalilla tavalla.

Oikeudessa kävi ilmi, että Wall oli vahtinut tyttöystäväänsä tämän nukkuessa ja tarkistanut hänen viestejään puhelimestaan. Mies oli myös lähettänyt tyttöystävälleen vainoavia viestejä ja väittänyt puhelimessa tyttöystävän "vievän häntä väärään suuntaan."

Hän oli toivonut, että mies ja hänen lapsensa voisivat pitää toisiinsa yhteyttä, mutta hän oli toistuvasti pyytänyt Wallia hakemaan psykologilta apua käytökseensä. 

"Outoa, mutta olen helpottunut kuolemastasi"

Miestään pelännyt tyttöystävä oli asentanut videokameroita asuntoonsa. Samat kamerat myös tallensivat Wallin hyökkäyksen.

Murhayönä poikaystävä oli mennyt hänen huoneeseensa ja tyttöystävä oli soittanut hätänumeroon ennen kuin Wall oli hakannut hänet.

– Sitten jatkoit hyökkäystäsi väkivaltaisella ja pitkäkestoisella tavalla, tuomari Lyons luonnehti.

Tyttöystävänsä murhannut Wall oli yrittänyt itsemurhaa poliisivankilassa ja kirjoittanut kirjeen tyttöystävälleen, jossa hän kertoi, että ei tuntenut surua hänen tappamisestaan.

– Outoa, mutta olen helpottunut kuolemastasi.

Mies tuomittiin oikeudessa kahteen elinkautiseen vankeustuomioon sekä tyttöystävän että oman syntymättömän lapsensa murhasta.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.