Mainos

Poikaystävä puukotti Britannian Talent-kilpailijaa yli 70 kertaa – "Hänen viimeiset hetkensä ovat olleet kammottavia"

0:30

Poliisi löysi Simonne Kerrin ruumiin käärittynä veriseen peittoon sen jälkeen, kun hänen poikaystävänsä iski tätä veitsellä 70 kertaa. Uhrilla ei ollut mitään selviytymismahdollisuuksia.

31-vuotias sairaanhoitaja ja Britannian Talent -ohjelman kilpailija Simonne Kerr sai hirvittävän lopun kuollessaan entisen poikaystävänsä veitseniskuihin. Desmond Sylva iski Kerriä 70 kertaa noin 20 senttimetrin mittaisella keittiöveitsellä.

Hämmentäviä puheluita

Karmean teon jälkeen Sylva soitti ensin hätänumeroon ja sen jälkeen veljelleen, joka ei ollut uskoa korviaan.

– Tapoin juuri tyttöystäväni, Sylva sanoi veljelleen.

– Saisinko poliisin puhelimeen? Olen entinen sotilas ja juuri syyllistynyt murhaan. Minulla on paljon mielenterveysongelmia.

Sylva on aiemmin ollut armeijan palveluksessa, mutta sittemmin vapautettu tehtävästä terveydentilansa takia. Armeijasta vapautumisen jälkeen hänellä diagnosoitiin kaksisuuntainen mielialahäiriö, posttraumaattinen stressi sekä masennus.

Syytetty kiistää murhan

41-vuotias syytetty myöntää tapon, mutta kiistää murhan. Tekohetkeä edeltävänä päivänä hänet oli passitettu sairaalaan hänen uhattuaan tappaa itsensä tai jonkun muun. Oikeudessa hän vetosi mielenterveysongelmiinsa.

Teon syyksi Sylva kertoo tyttöystävän käyneen tämän hermoille. Hän on myös yrittänyt vedota oikeudessa univaikeuksiinsa ja itsepuolustukseen.

Valamiehet ovat kuitenkin sitä mieltä, että hyökkäys on tapahtunut Kerrin levätessä sängyssä, eikä hänellä siten ollut mitään mahdollisuuksia puolustautua hyökkäykseltä.

– Hänen viimeiset hetkensä olivat varmasti kertakaikkisen kamalia. Hän sai toistuvia veitseniskuja mieheltä, jonka piti välittää hänestä. Sen sijaan mies turmeli hänet täysin ja kaiken lisäksi syytti naista tämän teoista, oikeus totesi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja