Mainos

Mies muutti pois yhteisestä kodista – äiti murhasi 2-vuotiaan tyttärensä kostoksi Britanniassa

20-vuotias brittinainen tuomittiin elinkautiseen vankeuteen tyttärensä murhasta Staffordshiressä. Asiasta kertoo Daily Mail.

Paul Hogan sai viime lokakuussa lapsensa äidiltä hyytävän viestin. Tuolloin 19-vuotias Cody-Anne Jackson lähetti Hoganille kuvan pariskunnan 2-vuotiaasta tyttärestä Maceysta. Kuvaa seurasi viesti ”Olen pahoillani, ajattelin vain että ansaitset tämän viimeisen muiston hänestä.”

Pian sen jälkeen Jackson murhasi tyttärensä tukehduttamalla. Oikeus katsoi, että kyseessä oli kosto perheensä jättäneelle miehelle.

Jackson tuomittiin tyttärensä murhasta elinkautiseen vankeuteen, josta hän on vangittuna vähintään 16 vuotta ja 114 päivää.

Jackson oli soittanut murha-iltana itse hätäkeskukseen ja sanonut, että tyttö on tukehtunut vuoteeseen eikä enää hengitä.

Hän kiisti sinnikkäästi murhanneensa tyttärensä, vaikka oli lähettänyt lapsen isälle myös viestin, jossa hän sanoi: ”nähdään oikeudessa”. Vasta kuusi päivää ennen oikeudenkäyntiä hän muutti lausuntoaan.

Oikeuskäsittelyn aikana kävi ilmi, että Jackson oli kirjoittanut myös itsemurhaviestin, jossa hän totesi, että maailmassa ei ole enää mitään jäljellä hänelle ja Maceylle. Murhattuaan tyttärensä hän oli viillellyt itseään veitsellä.

Oikeus katsoi, että Jackson oli suunnitellut itsensä ja lapsensa surmaamista jo jonkin aikaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.