Mainos

Suhteen päättyminen johti silmittömään veritekoon: Teinipoika ei mennytkään kouluun, vaan ex-tyttöystävänsä luo – isä löysi raa’asti murhatun tyttärensä lattialta

Britanniassa 17-vuotias poika on tuomittu elinkautiseen vankeuteen entisen tyttöystävänsä murhasta. kertoo Mirror. Veriteko tapahtui toukokuun kolmas päivä Wiltshiressä läntisessä Englannissa.

Thomas Griffiths iski useita kertoja veitsellä entistä tyttöystäväänsä ja yritti lavastaa kuoleman itsemurhaksi asettamalla murhassa käytetyn keittiöveitsen uhrinsa käteen.

Tapahtumapäivänä Griffithsin äiti oli ajanut pojan kouluun, mutta poika oli poistunut ja suunnannut ex-tyttöystävänsä, 17-vuotiaan Ellie Gouldin, perheen talolle.

Uhrin isä löysi tyttärensä keittiön lattialta verilammikosta muutama tunti myöhemmin. Pian teon jälkeen pidätetty poika väitti aluksi, että kaksikko olisi vain kerrannut yhdessä kouluun liittyviä asioita.

Syyttäjän mukaan poika oli yrittänyt siivota murhan jälkiä talosta. Syyttäjä epäili, että veriteko oli käynnistynyt pojan suututtua tytölle tämän toistuvasti torjuttua hänet.

Pää sekosi erosta

Pariskunta oli eronnut aikaisemmin ja ero oli aiheuttanut pojalle suurta ahdistusta, mikä näkyi muun muassa hänen ystävälleen lähettämistä viesteistä. Poika myönsi syyllisyytensä elokuussa pidetyssä istunnossa oikeusprosessin aikana.

Puolustusasianajajan mukaan poika oli ollut murhan jälkeen tilassa, jossa tämä oli ensin kieltänyt tapahtuneen.

– Kolmessa viikossa hän lopulta hyväksyi, mitä oli mennyt tekemään. Teko on tuhonnut molemmat perheet, eikä kukaan kadu sitä enemmän kuin Tom, puolustus totesi.

Oikeudessa luettiin myös pojan kirjoittama katuva kirje. Poika kertoi kirjeessä muun muassa voineensa tapahtuma-aikaan henkisesti pahoin.

– Olen hämmentynyt ja vihainen itselleni, että saatoin vahingoittaa ihmistä, joka oli itselleni ja muille niin tärkeä. Tiedän, etteivät anteeksipyyntöni riitä koskaan, mutta toivon, että aikanaan kykenen osoittamaan, kuinka pahoillani todella olen.

Kirjeen jälkeen oikeuden istuntoa seurannut uhrin äiti pudisteli päätään. Thomas Griffithsin täytyy istua tuomiostaan vähittään kaksitoista ja puoli vuotta. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja