Mies menetti nenän ja silmän syövälle – ravintola käski peittämään kasvot

Kirby Evans selvisi syövästä, mutta menetti samalla silmänsä ja nenänsä. Kun mies oli menossa syömään kantapaikkaansa, hän joutui tylyn kohtelun uhriksi.

Kirby Evans selvisi syövästä, mutta menetti samalla silmänsä ja nenänsä. Mies joutui ulkonäkönsä vuoksi epäasiallisen kohtelun kohteeksi ravintolassa, kertoo ABC 11.

"Minua ei koskaan ole kohdeltu niin"

Evans oli menossa ravintolaan, kun tunsi jonkun kiskaisevan hänet sivuun. Kiskaisija oli työntekijä, joka vaati, että Evansin olisi peitettävä kasvonsa, jos halusi syödä ravintolassa.

– Se sattui syvälle sisimpääni. Minua ei koskaan ole kohdeltu niin. Ei koskaan, Evans sanoo.

Hän lähti paikalta ja saapui kotiin itkien.

"Hän ei voi mitään sille, mitä syöpä teki hänelle"

Evansin tytär Brandy kertoi isänsä kurjasta kohtelusta Facebookista.

– Hän ei voi mitään sille, mitä syöpä teki hänelle. Isäni on vahvin ihminen, jonka tunnen, mutta kun hän kertoi, mitä oli tapahtunut, näin kyynelten valuvan hänen silmästään. Minuun sattuu nähdä, että häneen sattuu näin, varsinkin sellaisen asian vuoksi, mille hän ei voi mitään, Brandy kirjoitti.

Hän huomauttaa, ettei isällä ole varaa kalliisiin kasvojen korjausleikkauksiin. 

Tyttärellä viesti tökerölle asiakaspalvelijalle

Brandy myös ilmoitti, ettei perhe enää koskaan mene kyseiseen ravintolaan; tökerölle asiakaspalvelijalle hänellä on viesti.

– Putoa polvillesi ja rukoile, ettet koskaan saa syöpää, sillä syöpä ei syrji ketään siten kuin sinä syrjit isääni.

Teksti levisi pian hurjaa vauhtia.

– Koen ylpeyttä nähdessäni kaikkien kokoavan rivinsä ja kertovan isälle, ettei hänen tarvitse piilottaa taistelunsa arpia, Brandy sanoo.

"En yrittänyt millään tavalla satuttaa isääsi"

Myös Evansin sivuun vetänyt henkilö tuli puolustamaan itseään tekstiin. Hän kertoi pahoitelleensa tilannetta, mutta totesi, että haluaa varmistaa asiakkailleen varmasti hyvän ruokailuhetken.

– En yrittänyt millään tavalla satuttaa isääsi. En näe yhtään mitään väärää siinä, mitä tein. En arvosta sitä, ett käyttäydyt, kuin olisin kauhea ihminen, jolla ei ole sydäntä. Minulla ei ollut vaihtoehtoja! Asiakkaitani peloteltiin, tekstissä todettiin.

Yksi ravintolan työtekijä otti lopputilin, koska ei kestänyt työpaikkaansa, ja tilanne oli viimeinen pisara.

Evans ollut liikuttunut saamastaan tuesta

Evans itse on ollut liikuttunut siitä, miten moni on hänen tukenaan. 

– Kuulkaas, en tiennyt, että maailmassa on näin paljon ihmisiä, jotka välittävät, mutta heitä on. Heitä on täällä ja kaikkialla, Evans sanoo.

Kohun jälkeen perhe on myös onnistunut keräämänä joukkorahoituksella varoja Evansille.

Lue myös:

    Uusimmat