Huippumalli Bella Hadid on kärsinyt lähes 15 vuotta sairastelukierteestä – on vihdoin terve

Huippumalli Bella Hadidilla, 26, on ollut yli puolet elämästään haasteita terveytensä kanssa. 

Huippumalli Bella Hadid, 26, avautui 6. elokuuta Instagramissa pitkään kestäneistä terveysongelmistaan. Lähes 15 vuoden sairastelukierteen jälkeen Bella kertoo olevansa vihdoin terve.

Hän kirjoittaa kärsineensä muun muassa yli 100 päivää Lymen taudista, eli borrelioosista. 

– Pieni minä, joka kärsi, olisi niin ylpeä minusta, kun en antanut periksi. Kiitos äidilleni siitä, että hän säilytti kaikki sairauskertomukseni, pysyi vierelläni, ei koskaan poistunut viereltäni, suojeli, tuki, mutta ennen kaikkea uskoi, että selviän tästä kaikesta, Bella kirjoitti.

Bella Hadid on jakanut kuvia Instagramissa muun muassa sairaalasta ja sairauskertomuksistaan. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Bellan äidillä Yolanda Hadidilla diagnosoitiin Lymen tauti vuonna 2012.

Bella kirjoittaa, että hänen terveydentilansa huononi ajan kuluessa. Hän on valtavan kiitollinen perheensä ja kaikkien muiden ihmisten tuesta, jota hän ei oikein osaa edes selittää. Bella ei kärsimyksistään huolimatta muuttaisi maailmassa mitään. 

– Jos minun täytyisi käydä tämä kaikki läpi uudelleen päästäkseni tähän hetkeen, jossa juuri nyt olen, kaikkien teidän kanssanne, vihdoin terveenä, niin tekisin kaiken uudelleen. Se on tehnyt minusta ihmisen, joka olen tänä päivänä. Universumi toimii kaikista kipeimmillä ja kauneimmilla tavoilla, mutta täytyy sanoa, että jos kärsit, niin kaikki kääntyy paremmaksi, Bella kirjoitti kannustavasti. 

Hän kirjoittaa vielä julkaisunsa päätteeksi, että palaa, kun on valmis. 

Malli on kertonut terveyskamppailustaan myös vuonna 2021, jolloin hän kertoi elävänsä muutaman kroonisen autoimmuunisairauden kanssa. 

Vuonna 2016 Bella avautui Peoplelle kamppailustaan Lymen taudin kanssa. 

– Elämä ei ole aina sitä, miltä ulospäin näyttää. Vaikean asia tällä matkalla on joutua arvioiduksi ulkonäkönsä perusteella, eikä sen perusteella, mitä tunnet, Bella sanoi tuolloin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat