Mainos

Mies masturboi nuorten tyttöjen edessä - vankeutta

Espoon käräjäoikeus tuomitsi 46-vuotiaan miehen vuodeksi vankeuteen kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, pahoinpitelyistä ja laittomasta uhkauksesta. Rangaistukseen vaikutti myös aiempi ehdollinen tuomio.

Hyväksikäytöt tapahtuivat Espoossa elokuussa 2013. Mies oli seurannut tyttöjoukkoa, joka oli mennyt yhden tytön kotitalon rappuun turvaan. Mies seisoi lasioven takana, laski housunsa ja masturboi.

Välillä mies katosi lähimetsikköön, mutta aina kun 14-vuotiaat yrittivät tulla ulos, hän palasi paikalle.

Tapahtuma oli kestänyt yli tunnin. Lopulta nuoret lähtivät ulos, jolloin 46-vuotias ilmaantui heidän seuraansa esitellen penistään ja jatkaen masturbointia. Mies nimitti tyttöjä vaimoikseen ja yritti vetää yhtä keskivartalosta mukaansa. Yksi kavereista tuli väliin.

Nuoret soittivat poliisin.

Pahoinpitely kirjastossa

46-vuotias tuomittiin myös Iso-Omenan kirjastossa tapahtuneesta kesäkuussa 2013 kahdesta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.

Nainen oli pyytänyt miestä puhumaan hiljempää puhelimeensa, jolloin mies oli ilmoittanut englanniksi raiskaavansa naisen.

Mies toisti vielä uhkauksen puhelun päätyttyä ja ilmoitti kaikkien naisten olevan huoria. Kun naisen aviomies puuttui tilanteeseen, mies kävi molempien kurkkuun kiinni.

Vankeutta

Käräjäoikeus piti hyväksikäyttörikoksia suhteellisen lievinä. Oikeus totesi kuitenkin, että 46-vuotias oli kahdesti aiemmin tuomittu vastaavanlaisista rikoksista ehdolliseen vankeuteen, joten ehdollinen ei ollut enää vaihtoehto.

Oikeus langetti miehelle vuoden ehdotonta vankeutta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.