Mies löysi vaimonsa kuukautiskupin – ymmärsi käyttötarkoituksen vähän väärin: "Hän on toivoton"

Aviomies löysi vaimonsa kuukautiskupin ja kehitteli sille aivan uuden käyttötavan.

Cindy Hobbs järkyttyi toden teolla löytäessään kuukautiskuppinsa riisipussista. Hobbs ei aikaillut kysyä kuukautiskupin erikoisen sijainnin syytä aviomieheltään, jonka jäljiltä kuppi oli oletettavasti riisin sekaan eksynyt.

Hobbs jakoi aviomiehensä kanssa käymänsä tekstiviestikeskustelun yrityksensä Facebook-sivuilla.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

Mikä kuukautiskuppi? Kuukautiskuppi on naisen emättimeen asetettava kuppi, joka kerää kuukautisvuodon. Kuppi tyhjennetään aika ajoin.

"Mitä tämä tekee riisin joukossa?" Hobbs kyseli.
"Käytin sitä riisin mittaamiseen eilen illalla, siinä sanottiin 3 kupillista riisiä", mies vastasi viattomasti.

Hobbs ei osannut vastata miehensä viestiin muuten kuin oksettavaa oloa kuvaavalla emojilla, jota mies ihmetteli. Vaimo kertoi miehelleen kyseessä olevan kuukautiskuppi, mutta vasta googlattuaan asian mies ymmärsi, mistä oli kyse.

Hobbs kertoi Scary Mommy -sivustolle, että perheen taapero oli aiemmin päivällä löytänyt kupin ja vienyt sen keittiöön. Kolmen lapsen äitinä Hobbsilla oli kiire muissa puuhissa ja kuukautiskuppi jäi niille sijoilleen. Sieltä aviomies löysi sen omaan käyttöönsä.

– Aviomieheni on surkea keittiössä, eikä minun olisi pitänyt ikinä luottaa häneen. Hän ei osaa tehdä lainkaan ruokaa, hän polttaa paahtoleivät, tekee klimppistä kastiketta, teurastaa paistetut munat... Hän on toivoton. Mutta hän saa minut jatkuvasti nauramaan, enkä muuttaisi hänestä mitään, Hobbs toteaa sivustolle.

Lähde: Scary Mommy

***

Lue myös:

    Uusimmat