Mies joutui meikkiostoksille – tyttöystävän pyyntö hämmensi niin hänet kuin monet muutkin miehet: "Mitä hänen olisi kuulunut tehdä?"

1:05
Hajonneet meikit voi korjata. Katso niksi!

Meikkiostoksilla ollut poikaystävä tulkitsi tyttöystävän pyynnön hupaisalla tavalla.

Oikean sävyisen meikki- tai peitevoiteen ostaminen ei ole helppoa, vaikka tietäisikin, mitä olisi hakemassa. Erityisen vaikeaa se on, jos on ostamassa tuotetta jollekin muulle kuin itselleen.

Tämän sai huomata eräs Twitter-käyttäjä, joka lähetti poikaystävänsä meikkiostoksille puolestaan. Käyttäjän twiitistä kertoo muun muassa Yahoo Lifestyle.

Black elle woods -niminen käyttäjä kertoo twiitissään pyytäneensä poikaystäväänsä hakemaan peitevoiteen kaupasta. Nainen kuitenkin pyysi kumppaniaan näyttämään peitevoidetta kädellään, jotta hän näkisi, millainen se on sävyltään.

"Tämän hän lähetti minulle", tyttöystävä nauraa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvassa poikaystävä on todella laittanut peitevoidetuubin kädelleen. Hoksaatko sinä, mikä meni vikaan?

"Mitä hänen olisi kuulunut tehdä?"

Kuva on herättänyt hilpeyttä etenkin naisten keskuudessa. Sille on kertynyt jo yli 200 000 tykkäystä. Sitä on myös uudelleentwiitattu kymmeniä tuhansia kertoja.

Kaikille miehille ei kuitenkaan täysin auennut, mitä poikaystävän sitten olisi pitänyt oikeasti tehdä. Kuvan vitsi ei oikein avaudu, jos ei ole koskaan joutunut metsästämään oikean sävyistä meikki- tai peitevoidetta kauppojen meikkihyllyiltä.

Esimerkiksi Richard-niminen käyttäjä pyysi jotakuta selittämään, mitä poikaystävältä oikein odotettiin.

"Hah, voiko joku selittää minulle, mitä hänen olisi kuulunut tehdä?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minäkin etsin vastausta tähän." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mitä hänen olisi pitänyt tehdä? Rehellinen kysymys." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vastauksena kysymyksiin: miehen olisi kuulunut avata tuubi ja levittää voidetta kämmenselälleen. Monella on nimittäin tapana "swatchata" sävyjä levittämällä voidetta kämmenselkään löytääkseen oikean sävyn. 

Esimerkiksi näin:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kannattaa tosin huomioida, että jos itse on kaupassa ostamassa tuotetta, meikki- ja peitevoiteita kannattaisi testata kaulalle, joka on lähempänä kasvojen ihonsävyä kuin kämmenselkä.​​​​​​​

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun mies on mennyt ymmälle ostaessaan kumppanilleen meikkejä. Kun Vince-nimisen miehen vaimo pyysi tätä tuomaan kaupasta korostusvärin ja siveltimen, ymmärsi mies pyynnön hulvattomalla tavalla väärin.

Tim-niminen mies hämmentyi puolestaan jouduttuaan leggings-ostoksille.

Lähteet: Twitter, Yahoo Lifestyle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja