Mies – haluatko yllättää rakkaasi romanttisesti? Tätä ideaa hän rakastaa!

Ystävänpäivänä muistetaan paitsi ystäviä, myös sitä kaikkein rakkainta. Panosta siiis romantiikkaan ja yllätä valittusi kauniilla ja hemmottelevalla kodilla sydänten päivän kunniaksi.

Romanttinen ystävänpäivä on paitsi ystävien, myös rakastavaisten juhla. Tänään on siis oikea hetki hemmotella mielitiettyäsi ja tätä ideaa moni nainen taatusti rakastaa: Tee kodistanne hemmotteleva keidas juhlan kunniaksi!

Ostoslista kauppareissulle:

  • Uudet, ylelliset lakanat – esimerkiksi valkoiset satiinipuuvillalakanat tuntuvat ihanalta ihoa vasten.
  • Lisätyynyjä, mikäli sängystänne löytyy niitä vain muutama
  • Muutama pehmeä, uusi pyyhe
  • Kukkia ja/ tai kynttilöitä
  • Hyvältä tuoksuva suihkusaippua tai muuta hemmottelevaa kosmetiikkaa
  • Haetko ruokaa lähiravintolasta vai kokkaatko kotona?

1. Siivous

Kannattaa aloittaa kunnon perussiivouksella, sillä kauneinkaan sisustus ei näytä miltään likaisena. Järjestele ylimääräiset tavarat kaappeihin, imuroi ja pyyhi pölyt.

2. Sänky kuntoon

Vaihda petiin romanttiset ja pehmeät lakanat. Valitse joko teemaan sopivia värejä, kuten punaisen sävyjä ja sydämiä, tai tee makuuhuoneesta ylellinen vaikkapa raikkailla satiinilakanoilla. Jos teillä on vain muutama tyyny, hanki niitä lisää, jotta niiden keskelle on ihana kellahtaa.

Petaa peti kauniisti, ideoita voit hakea vaikka alta löytyvästä kuvasta.

3. Muista myös kylpyhuone ja sauna!

Tarjoa rakkaallesi ihana hetki kotikylpylässänne: Osta uusia, pehmeitä pyyhkeitä ja vaikkapa muutama hemmotteleva kylpytuote esille.

4. Tunnelmaa kukilla ja valaistuksella

Valaistus on helpoin tapa luoda huoneeseen romantiikalle otollista tunnelmaa. Sammuta kattovalot ja sytytä korkeintaan muutama pieni pöytävalaisin.

Ystävänpäivän valuessa iltaan, sytytä kynttilät palaamaan ja anna romanttisen tunnelman vallata sinut ja kumppanisi. Älä pihtaile kynttilöiden käytössä vaan ripottele niitä ympäri asuntoa. Hyllyjen päälle, pöydille ja kaikille muillekin vapaille pinnoille. Tuoksukynttilällä tuot lisäksi huumaavaa tuoksua huoneeseen.

Kukat eivät ole klassikkolahjoja syyttä suotta. Hanki vaikkapa kimppu vaaleanpunaisia ruusuja olohuoneeseen tai anna rakkaallesi yksi, kaunis ruusu jo kotiovella.

5. Mitä tänään syötäisiin?

Jos sinulla ei ole aikaa tai taitoa kokkailuun, hae valmista ruokaa lähiravintolasta, osta pullo viiniä ja kata ne pöytään. Jos sen sijaan laitat mielelläsi ruokaa, hae ideoita Makuja-osion ystävänpäiväresepteistä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja