Mies etsi reittiohjeita Google Mapsista – löysikin kuvan vaimostaan toisen miehen kanssa

6:35

Perulainen mies otti avioeron vaimostaan nähtyään tämän toisen miehen kanssa Google Maps -karttapalveluun tallentuneessa kuvassa. Hän oli ollut etsimässä reittiohjeita suositulle Limassa sijaitsevalle nähtävyydelle. Nainen myönsi salasuhteen ja pariskunta erosi myöhemmin.

Yllä olevalla videolla kerrotaan, minkälaisia asioita ihmiset ovat googlettaneet.

Perulainen mies on eronnut vaimostaan sen jälkeen, kun näki Google Maps -karttapalvelun kautta tämän kiehnäämässä toisen miehen kanssa. Eriskummallisesta tapauksesta kertoo muun muassa Daily Mail -sivusto.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies oli ollut etsimässä tietoa siitä, mikä olisi paras mahdollinen reitti suositulle sillalle Limassa, Perun pääkaupungissa. Yhtäkkiä hän näki tutun hahmon eräässä Google Street View -kuvassa.

Kuvassa näkyi valkoisen toppiin, farkkuihin ja korkokenkiin pukeutunut nainen, joka istui penkillä. Vieressä penkillä makasi mies, joka oli painanut päänsä naisen syliin. Nainen siveli miehen hiuksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies huomasi, että naisen vaatetus täsmäsi prikulleen siihen, miten hän oli nähnyt vaimonsa pukeutuvan useaan otteeseen. Tarkasteltuaan naista lähemmin hän tajusi, että siinä tosiaan oli hänen rouvansa. Kuvat oli ottanut Googlen kamera-auto Huokausten sillalla Limassa vuonna 2013.

Suuttunut mies raivosi asiasta vaimolleen, joka myönsi olleensa uskoton. Hänellä oli ollut salasuhde. Paikallisten medioiden mukaan pari erosi myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja