Mainos

Mies eksyi Alpeille – kissa johdatti turvaan

Vuoristoon eksynyt mies koki elämänsä yllätyksen, kun hänen pelastajakseen saapui paikallisen hotellinpitäjän kissa. Miehen kuvaaman pelastusoperaation voit katsoa yllä olevalta videolta. 

Eläinten tiedetään pelastaneen pulaan joutuneita ihmisiä, mutta harvoin kuulee puhuttavan pelastajan roolin ottaneista kissoista. YouTubeen ladattu video paljastaa kuitenkin tämän olevan mahdollista. 

Unkarilainen mies oli vaeltamassa Sveitsin vuoristossa lähellä Gimmelwaldin kylää, kun vaellus keskeytyi ikävällä tavalla. Mies nyrjäytti nilkkansa kesken vaelluksen, ja hän päättikin lähteä suorinta tietä takaisin kotiin. Reitti oli kuitenkin miehen epäonneksi suljettu, eikä hänellä ollut aavistustakaan siitä, kuinka hän pääsisi takaisin kylään. Onneksi apu oli lähellä. 

Kissa pyysi seuraamaan katsekontaktin avulla

Yhtäkkiä mies huomasi vieressään kissan, joka ryhtyi kiehnäämään hänen vieressään. Mies aavisti heti, että kissalla olisi hänelle jotain kerrottavaa.

– Kuljeskelemassa ollut kissa löysi minut lepäämästä. Se katsoi minua pyytäen seuramaan, mies kertoo YouTubeen lataamallaan videolla. 

Kissan seuraaminen todella kannatti, ja mies löysi kuin löysikin reitille, joka vei hänet suoraan takaisin kylään. 

– Hiihtokausi oli loppunut, joten hissit eivät olleet käytössä ja osa reiteistä oli suljettu, mies selittää eksymistään.

Myöhemmin miehelle selvisi, että kissa kuului paikallisen hotellin omistajille. Ehkä se on aiemminkin joutunut pelastamaan pulaan joutuneita turisteja. Toivotaan, että kissa palkitaan tästä urotyöstä kunnon herkkuruoka-annoksella. 

Video: Tämä kissa puolestaan tarvitsi apua ihmisiltä.

Lähde: Independent 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.