Mainos

Mies anasti satoja partakoneenteriä Pohjois-Pohjanmaalla

Ylivieskan poliisi on saanut kiinni ulkomaalaisen miehen, jonka epäillään anastaneen muun muassa satoja partakoneenteriä Oulussa, Oulaisissa ja Kalajoella. Kaikki epäillyt varkaudet ovat tapahtuneet kuluneen viikon aikana. Varkauksiin liittyy myös toinen mies, joka pääsi eilen poliisia karkuun.

Poliisin haltuun ottamasta, Ruotsiin rekisteröidyistä henkilöautosta löytyi yli 700 Gillette-merkkistä partakoneenterää. Lisäksi autosta löytyi kannettava tietokone, työkaluja ja ruokaa. Poliisi epäilee, että kaikki tavara on varastettua.

Tällä hetkellä poliisilla on tietoa vain kolmesta partakoneterävarkaudesta. Poliisi pyytää alueen liikkeitä tarkistamaan sellaiset hyllyt, joissa partakoneenteriä on esillä. Mahdollisista varkauksista voi ilmoittaa Ylivieskan poliisille 3.3. alkaen numeroon 0718 765 470.

Turussa vangittu kaksi

Yrityksiä varastaa suuria määriä partakoneenteriä on tullut ilmi myös Turun seudulla. Maanantaina Turun käräjäoikeus vangitsi kaksi romanialaista miestä, jotka tavoitettiin viime viikolla Kupittaan Citymarketista. Heillä oli ostoskoreissaan partakoneenteriä noin 900 euron edestä. Terät olivat kalleimmasta päästä.

Samoja miehiä epäillään vastaavanlaisesta yrityksestä Tampereentien Prismassa, jossa he yrittivät varastaa partakoneenteriä 500 euron arvosta. Myös salolaisissa liikkeissä vartijat ovat havainneet vastaavia yrityksiä.

Poliisi epäilee, että partakoneenterät on ollut tarkoitus viedä myytäväksi miesten kotimaahan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.