Mieluummin överit kuin vajarit: Uuteen Golfiin tarjolla yli 40 värivaihtoehtoa – tässä ne kaikki

0:26

Volkswagen tuo uuteen Golf R:ään kymmeniä erilaisia värivaihtoehtoja niiden tavanomaisten lisäksi, mutta erikoisilla väreillä on myös tyyris hinta.

Pääkuvan video

Uuteen VW Golf R:ään tarjolla 40 erikoisväriä

Uusissa autoissa on viime vuosina totuttu näkemään jokseenkin samankaltaisia ja suoraan sanottuna jopa tylsiä värivaihtoehtoja. Mustan ja valkoisen kaveriksi on tarjolla kymmentä erisorttista harmaata, kaikkein villeimmillä valmistajilla lisäksi sinistä ja punaista.

Volkswagen onkin päättänyt nyt repäistä kunnolla ja tuo uuteen teho-Golffiin jopa 40 erikoissävyä. Joukossa on toki niitä harmaampiakin, mutta se ei haittaa, kun tarjolla on sellaisia värejä kuin Viper Green, Traffic Purple, Futura Yellow, Copper Orange ja Sarantos Turquoise.

Osa väreistä on täysin ennennäkemättömiä, mutta osalla on juuret Volkswagen-klassikoissa. Esimerkiksi Deep Blue Pearl nähtiin neljännen ja viidennen sukupolven R32:ssa, kun taas Ginster Yellow on tuttu vuoden 1997 Golf GTI:n Driver's Edition -erikoismallista. Mars Red on puolestaan se aivan ensimmäisessä GTI:ssä nähty sävy. Viper Green on saattanut jäädä mieleen Sciroccosta, mutta sama sävy on itse asiassa tarjolla myös Lamborghini Huracaniin.

Mikäli Golf R:n ostaja ei tyydy auton perusväreihin, vaan haluaa autoonsa jonkin näistä 40 sävystä, joutuu erikoisväristä pulittamaan 2 500 dollaria.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja