Miehet kertovat seksialoitteistaan: "Otetaanko erä?"

Studio55.fi:n suuren seksikyselyn mukaan miehet tekivät seksialoitteita naisia useammin. Lähdettiinkö puuhiin suoralla ehdotuksella vai viikonlopun rentouttavalla tunnelmalla? Lue miesten vastaukset!

Studio55.fi:n yli 50-vuotiaille suunnattu seksikysely paljasti, että suora toiminta mutta myös rauhallinen eteneminen antoivat mahdollisuuksia kuhertelulle. Miesvastaajat kertoivat, millaisella etenemisellä onni potkaisi – jos potkaisi.

Suoria ehdotuksia, arkista elämää

– Ihan tavallisessa "arkisessa" yhdessäolossa sanon vaimolle tai hän minulle, että haluttaisiko? Jos ei haluta silloin, niin sitten ei. Voimme palata asiaan heti tai myöhemmin.

– Kuuluu jokapäiväiseen elämään, eli ehdotukset puolin taikka toisin eivät ole sidottuja muuhun kuin tilaisuuteen..

– Arkisissakin tilanteissa, ei vain illalla sängyssä.

– Minä yleensä kysyn, että oisko tänään seksipäivä.

– Akka sanoo että "otetaanko erä?" just silloin kun häntä huvittaa, ja jos minä kyselen, niin ei kerkeä.

– Kysymällä että harrastetaanko illalla seksiä.

– Jossain vaiheessa illalla sanon, että tekee mieli leikkiä.

– Ehdotan suoraan kun haluttaa.

– Kotona, sohvalla, sängyssä, autossa.

– Itse tökin kikkelillä sängyssä morsiamen selkään. Hän tekee aloitteen pistämällä hajuvettä.


Talvisin päivittäin sängyssä ja kesäisin myös luonnon helmassa. Silloin kun sattuu naitattamaan.

– Ei siinä mitään kommervenkkejä ole. Kumpikin tietää, milloin on taas aika tehdä jotain ja kumpi vaan tekee lopullisen aloitteen. Siinä arviolta kello 20.30-22.00 asia selviää.

– Kumppanit, joita minulla on 3-5 kpl ovat keski-ikäisiä kypsiä naisia ja halukkuus seksiin on molemminpuolista ja aktiivista.

– Ollaan sovittu, että kerran viikossa ollaan tekemisissä. Ollaan silloin, jos siirryn sängyssä vaimon puolelle.

Voittoisat viikonloput

Viikonloppujen rento tunnelma houkutti miehiä usein seksialoitteiden tekoon.

– Saunapäivän seksihuumaa!

– Lauantai- ja sunnuntaiaamuisin aamupalan jälkeen.

– Lauantaina, saunan jälkeen!

– Kun olemme levänneinä, useimmiten viikonloppuaamuisin.

– Nykyisin useimmiten sunnuntaiaamuna. Hyvin nukutun yön jälkeen lähestyn vaimoani hyväilyin ja suudelmin. Noin joka toinen viikonloppu tämä johtaa yhdyntään tai yhteiseen masturbointiin.

Rauhalliset hetket

– Vaikka aamulla, kun lapset ovat koulussa ja päiväkodissa.

– Kun ollaan kahdestaan eikä ole häiriötekijöitä, iltaisin ja aamuisin.

– Kun istumalla sohvalla, silittelen kumppanini hiuksia ja käsivarsia, ja katselemme televisiota tai juttelemme asioista. Kumppani laittaa seksikkäät vaatteet ylle, jolloin se on "merkki" siitä, että kohta rakastelemme.

– Aamutuimaan maistuu.

– Yleensä saunailtoina, kun ollaan puhtoisia ja raikkaita. Puhutaan mukavia ja hyväillään toisiamme vuoteessa ennen nukkumaan menoa.

– Vähän kaikenlaisissa tilanteissa. Yleensä kumppani tekee aloitteen mutta kyllä minäkin sen teen. Usein aloite tulee silloin kun olemme kahdestaan, fiilis on otollinen ja molemmat ovat heti juonessa mukana.

– Illalla ennen nukkumaanmenoa, annan myös niskahierontaa.

– Nukkumaan mennessä tapahtuvat useimmat aloitteet. Usein myös keskellä päivääkin vietämme pari tunia rakastellen ennen päiväkahvia.

Illalla ennen varsinaista nukkumaan menoa tai aamulla, kun olemme heränneet. Aloitamme suukottelemalla, joka kiihottaa meitä molempia. Sen jälkeen hyväilen vaimoni pakaroita ja rintoja. Useimmiten annan vaimolleni suuseksiä ennen yhdyntää ja yhdynntöjen välillakin.

– Ensin laitetaan yhdessä ruokaa – ja syödään. Sitten siirrytään sohvalle ja nautiskellaan hieman alkoholia. Katsellaan jotain elokuvaa.Välillä halaillaan ja pussaillaan. Myöhemmin illalla siirrytään vuoteelle ja pikkuhiljaa hivuttaen siirrytään itse asiaan.

Lämmittelyhommia

– Jos ja kun sellainen mahdollisuus tulee, niin hellin suudelmin ja hennoin kosketuksin yritän saada hänen seksualisuuttaan heräämään, mutta... Kukapa sen kissan hännän nostaa, jos ei kissa ihan itse.Viime kerrasta on jo useita kuukausia aikaa.

– Asiasta puhutaan jo paljon aikaisemmin päivällä ja jos tunnelma on hyvä niin illalla saattaa jotain tapahtua. Lomalla ollaan seksisuhteessa jopa useamman kerran viikossa.

– Käsi siirtyy kuin huomaamatta haarojen väliin.

– Vihjailuja pitkin päivää.

Pienillä hipaisuilla ja vihjailemalla. Tilanne voi olla vaikka kaupan kassajonossa


– Päivällä jo alkaa hyväilyt ja halaukset.

– Pientä flirttiä, ja jos onnistun saamaan aviopuolison suosiolliseksi, niin äkkiä sänkyyn!

– Esitän asian, että olisi kiva hellitellä. Päivällä ei voi puhuakaan seksistä, tai edes ilmeillä vihjailevasti, koska vaimollani onerikoinen taipumus väsähtää, eli voimat häviävät samantien, eikä hänsitten jaksa tehdä edes arkisia askareita.

"Se ei riitä minulle miehenä"

Aloitteenteko oli osalla kyselyyn vastanneista estynyt – tai sitä varjosti jokin seikka.

– Illalla, saunan jälkeen. Tilanteessa ei ole intohimoa. Vaimoni vastustaa kaikkea seksiin liittyvää muuta toimintaa. Ei romantiikkaa vain pelkkä pano. Se ei riitä minulle miehenä.

– En tiedä enää. Omassa mielessä olisi kyllä tilaisuuksia, mutta ei vastakaikua. On tavallaan aivan turha kiusata itseänsä.

– Aamu olisi paras, mutta kumppani on lopettanut.

– Oikeastaan silloin kun toista osapuolta haluttaa. Itse en enää juuri aloitteita tee, koska olen sanonut, että kun hänellä tekee mieli harrastaa seksiä, niin yleensä minulle käy. En halua kummallekaan sitä tilannetta, että hän joutuu kieltäytymään enkä sitä että itse tulen torjutuksi.

Tarkkailen sopivaa hetkeä, mutta pelottaa, koska se ei laukea enää. Mikä neuvoksi? Voimat ehtyvät jo 15 minuutissa.


Studio55.fi-sivustolla toteutettuun kyselyyn osallistui 15. - 24.4.2013 välisenä aikana noin 1500 vastaajaa. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. 46 prosenttia heistä oli 55-64-vuotiaita, 30 prosenttia alle 55-vuotiaita, 21 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 3 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja