"Mieheni piereskelee kaikkialla!" Mitä naiset saivat selville puolisoistaan mentyään naimisiin?

Yhä useammat pariskunnat asuvat yhdessä ennen häitä, joten puolisot tuntevat toisensa yleensä hyvin ennen avioliiton satamaan astelemista. Nämä naiset saivat kuitenkin yllättyä pahanpäiväisesti.

11 naista kertoi Women's Health -sivustolle, mitä he saivat selville miehistään mentyään naimisiin:

1. "Kun seurustelimme, menimme aina nukkumaan samaan aikaan. Mentyämme naimisiin mieheni ryhtyi välillä menemään nukkumaan ennen minua. Tällöin minulle selvisi, että hän nukkuu sikiöasennossa ja hänen kielensä työntyy hieman suusta ulos. Se on siinä rajalla, onko se todella söpöä vai aika outoa." Maya O.

2. "Mieheni ja minä seurustelimme vain puoli vuotta ennen naimisiinmenoa, joten en tuntenut häntä kovin hyvin. Häiden jälkeen minulle on selvinnyt, että hän on täynnä kaasua. Hän pieree ja röyhtäilee jatkuvasti, joka paikassa! Hän käyttäytyi ilmeisesti parhaalla mahdollisella tavalla seurustellessamme, mutta nyt kun liittomme on virallinen, hän vain päästelee menemään." Treva S.

3. "Hauskin juttu, jonka olen huomannut, on itse diagnosoimani levottoman jalan oireyhtymä. Hänen jalkansa alkaa hiipiä minun puolelleni keskellä yötä. Sitten hänen pitkät varpaansa alkavat kaivautua jalkaani ja raapia ihoani – tuntuu ihan pesukarhulta! Pelästyin ensin, koska se oli niin outoa, mutta nykyään vain nousen istumaan, tartun häneen ja huudan "lopeta, senkin vesikauhuinen eläin!" Asuimme yhdessä pitkään ennen häitä, joten en ymmärrä, miksi tätä ei tapahtunut aiemmin." Casey M.

4. "Sain oppia, että hän välttelee viimeiseen asti konfliktia perheensä kanssa eikä koskaan halua riidellä. Ominaisuus ei ole kovin hyödyllinen, kun yritän luoda rajoja sukulaissuhteille. Hänen äitinsä ja veljensä käyttävät hänen kiltteyttään hyväksi. Hän on todella huolehtivainen tyyppi, mutta hän ei vain aina osaa sanoa "ei". Hän sanoo kokevansa, että perhe käyttää häntä hyväkseen, mutta hän ei tee mitään." Natalie O.

5. "Vihlovin asia, jonka sain selville miehestäni naimisiinmenon jälkeen on, että hän ei koskaan edes harkitsisi adoptiota, vaikkemme voisi saada biologisia lapsia. Olimme puhuneet niin paljon halustamme saada lapsia, ettei mieleeni edes juolahtanut, että hän ei adoptoisi. Luojan kiitos meillä ei ollut vaikeuksia lisääntymisessä, koska minä halusin tulla vanhemmaksi keinolla millä hyvänsä. Minun olisi pitänyt ottaa ero, jos en olisi tullut raskaaksi." Jackie M.

6. "Olimme olleet naimisissa noin kuukauden, kun mieheni sanoi, että hänellä on minulle jotain kerrottavaa.

– Olen koukussa... kuivakakkuun.

Olin kuullut monista riippuvuuksista – tupakasta, alkoholista, crackista – mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun kuulin, että jollakulla olisi riippuvuus kuivakakkuun. Mieheni kertoi, että hänen äitinsä tekee mieletöntä kakkua, joten kysyin, voisinko myös minä leipoa sitä. En ole kummoinen kokki, joten meni muutama kerta ennen kuin kakkuni alkoivat näyttää joltain muulta kuin vuotavilta ilmapalloilta." Carol G.

7. "Sain kuulla, että mieheni (nykyinen eksäni) oli Utahin FBI:n toisiksi etsityin huijari. Tämä ei selvinnyt minulle edes häämatkalla, vaan siihen meni aikaa. Kun hän joutui ensimmäistä kertaa vaikeuksiin, uskoin ja puolustin häntä... kunnes tajusin, että hän oli valehdellut minulle vuosia. Hän on nykyään vankilassa." Laura R.

8. "Tämä voi kuulostaa pikkujutulta, mutta se tekee minut toisinaan hulluksi. Heti mentyämme naimisiin sain selville, että mieheni käyttää peseytyessään kahta pyyhettä, jotka hän jättää sitten sängylle. Joka. Ikinen. Päivä. Kuvittele: päätät kömpiä sänkyyn kylmänä talvi-iltana ja sinua odottaa kasa kylmiä, märkiä pyyhkeitä! Ongelma ei ole korjaantunut vieläkään, kuusi vuotta myöhemmin." Surabhi S.

9. "Seurustelin mieheni kanssa yhdeksän vuotta ennen kuin menimme naimisiin. Alle yhdeksän vuotta häistämme minulla todettiin rintasyöpä. Vasta tällöin sain selville, miten huolehtiva mieheni on. Hän teki kaiken, mitä halusin, apunaan maalaisjärki ja empatia." Sandi W.

10. "Minulle selvisi, että mieheni puhuu joskus unissaan. Heräilin öisin ääniin, joiden kuvittelin kuuluvan ulkoa, mutta hän naureskeli unissaan! Olen nyt tottunut siihen, mutta heti häiden jälkeen se tuntui vähän järkyttävältä." Carol S.

11. En todellakaan tajunnut ennen avioliittoa, millainen kontrollifriikki mieheni on. Huonekalumme ajoivat hänet hiljalleen hulluuden partaalle, sillä ne eivät olleet samaa sarjaa, hän on todella tarkka siitä, miten aterimet asetellaan astianpesukoneeseen ja hänellä on tietty systeemi, jonka avulla hän viikkaa sukkansa (hän jotenkin erottaa oikean vasemmasta!?). Mutta kaikesta purkkiruoan pyörittelystä ja elokuvien aakkostamisesta huolimatta en vaihtaisi häntä toiseen!" Carrie A.

Lapset kertovat videolla: tätä on rakkaus!

Lue myös:

    Uusimmat