Miehet tunnustavat typerimmät syynsä panna välit poikki jonkun kanssa: "En koskaan enää puhunut hänelle"

7:22

Miehet paljastivat vähäpätöisimmät syyt, joiden vuoksi he ovat päättäneet parisuhteensa – tai ainakin orastavan sellaisen.

Ero on monen mielessä lomien jälkeen. Yllä olevalla videolla pohditaan, miksi!

Joskus parisuhdetta ei osata päättää millään, vaikka kaikki merkit viittaisivat siihen, että suhteella ei ole tulevaisuutta. Toisinaan jo alkavankin suhteen päättämiseen kelpaavat huonoimmatkin tekosyyt. 

Miehet paljastivat Cosmopolitan.com-sivustolle typerimmät syynsä eroon.

Liikaa tunteita liian nopeasti

"Minulle on sanottu tämän vuoksi, että olen typerä, mutta olen kunnioittavasti eri mieltä. Olen jättänyt naisia, jotka ovat pitäneet minusta liikaa, liian nopeasti. En vain pidä siitä. Se ei tunnu aidolta", paljastaa 26-vuotias Jim.

Vanhempien salainen harrastus

"Erään tytön kanssa asiat sujuivat todella hyvin, ja sitten hän kertoi minulle, kuinka hänen isänsä ja äitipuolensa ovat parinvaihtajia. En tiedä, oliko se juuri se syy, miksi menetin mielenkiintoni, mutta minä menetin mielenkiintoni", kertoo Ryan, 28.

Roskapussi ovessa

"Tyttö asui pienessä asunnossa, jossa koko asunnon ainoa roskapussi oli vain muovikassi, jonka hän oli jättänyt kylpyhuoneen ovenkahvaan. Se ei käynyt minulle", muistelee Will, 27.

"En koskaan enää puhunut hänelle"

"Kävin kahvilla sellaisen tytön kanssa, joka löysi blogini, jonne olin kirjoittanut runojani, ja hän vaikutti olevan aivan liian innoissaan siitä. Hän melkein fanitti minua, ja se oli todella outoa. En koskaan enää puhunut hänelle", myöntää 26-vuotias Tyler.

Liikaa limua

"Tapailin hieman jotakuta, joka joi kohtuuttomia määriä kevytlimua. En usko, että hän joi ikinä vettä, ja se oli huolestuttavaa. Jopa keskellä yötä. Tiedän, että tämä saa minut luultavasti kuulostamaan huonolta ihmiseltä. Mutta se oli paljon kevytlimua", kertoo James, 28.

Ei ollut kyläilijä

"Hän ei tullut luokseni. Koskaan. Minun piti aina mennä hänen luokseen. Minun kotini oli ihan kunnossa, muuten. Se ei todellakaan johtunut siitä, että hän olisi ajatellut kotini olevan sotkuinen tai mitään sellaista", sanoo naisen tämän vuoksi jättänyt Ian, 27.

Mammanpoika

"Erosin miehestä... en tämän takia, mutta se tavallaan avasi silmäni kaikelle sille, millainen hän oli. Hänen äitinsä pesi edelleen hänen pyykkinsä", kertoo Eric, 26.

Liikaa emojeita

"Ghostasin naisen, joka käytti emojeita aivan liian paljon. Ja selventääkseni, mitä on "liian paljon", se ei ollut sitä, että hän olisi tekstannut jotain söpöä ja lisännyt sitten kasan emojeita. Hän ei tekstannut mitään muuta kuin emojeita, ja minun piti tulkita niitä. Jatkuvasti. Hän tekstaili paljon, ja kyse oli käytännössä siitä, että minä yritin selvittää, mitä hän yritti sanoa. Joskus minun piti vain sanoa 'hah', koska en tiennyt, mitä hittoa oli meneillään. Tätä kesti ehkä kaksi päivää, kunnes tajusin, ettei minun tarvitse tehdä sitä ja laitoin puhelimeni alas", kertoo Adrian, 27.

Leffa meni edelle

"Jätin jonkun nähdäkseni The Avengers -leffan. No, en kirjaimellisesti. Oli selvää, että hän oli todella kontrolloiva ja manipuloiva. Mutta hän sanoi minulle, että jos menisin katsomaan elokuvaa ystävieni kanssa sen sijaan, että viettäisin aikaa hänen kanssaan, suhteemme olisi ohi. Joten menin elokuviin ja laitoin puhelimeni lentokonetilaan", tunnustaa 27-vuotias Bryan.

Ei tullut toimeen koiran kanssa

"Koirani ei pitänyt hänestä. En rehellisesti usko, että tämä on typerä syy, mutta jotkut voivat ajatella niin. Rakastan koiraani, eikä se koskaan lämmennyt hänelle. Kyse ei ollut siitä, että se olisi tavannut hänet kerran, ja olisin lopettanut koko jutun. Mutta minulla oli todellakin suojamuuri päällä ja selvisi, että hyvästä syystä. Sain kuulla vuosia myöhemmin yhteiseltä ystävältä, että hän oli sarjapettäjä", kertoo Rich, 28.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja