Miehen tunteikas viesti ex-tyttöystävälleen päivää ennen häitään jakaa mielipiteet: "Puolisoni tietää, että lähetän tämän sinulle..."

Mies lähetti kiitollisuutta pursuavan viestin ex-tyttöystävälleen häitään edeltävänä päivänä. Parivaljakon käymä tunteikas keskustelu jakaa mielipiteitä, kertoo news.com.au.

Kun ex-kumppani laittaa viestiä, se harvemmin tarkoittaa mitään hyvää. Etenkin silloin, jos toisella "janottaa vanh suola", eivätkä tunteet ole molemminpuolisia. 

Alexsa Sanchez Aguilar sai taannoin mieheltään viestin, joka sai hänet kyyneliin – ei katkeruudesta vaan jostain aivan muusta. 

Kymmenellä kielellä kiitos

Mies lähestyi ensin naista kysyen, onko numero edelleen Alexsan. Kun Alexsa vastasi haparoiden myöntävästi, herra kysyi, muistaako nainen häntä vielä.

Samassa Alexsa huomasi keskustelevansa entisen rakastettunsa kanssa. Kun Alexsa tiedusteli miehen kuulumisia, mies aukaisi sanaisen arkkunsa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Menen huomenna naimisiin ja halusin laittaa sinulle tämän viestin. Puolisoni tietää, että lähetän tämän sinulle, mies selvensi viestinsä alussa.

– Kiitos siitä, että olit ensirakkauteni. Kiitos, kun aina rohkaisit minua ja kiitos myös siitä, että pidit minut poissa vaikeuksista. Kiitos niistä lukuisista kerroista, kun pidit minusta huolta minun ollessa sairaana ja masentunut. Kiitos, kun olet rakastanut minua, mies jatkoi koskettavaa tekstiään.

– Jollet jo ole löytänyt, toivon, että löydät jonain päivänä rakkauden. Koska rakastit minua niin paljon meidän ollessa nuoria, voin vain kuvitella, kuinka vahva ja voimakas rakkautesi on tänä päivänä. Tapa, jolla sydämesi toimii, on ihmeellinen. Tiedän, että olimme lapsia, kun tapailimme, mutta sinä opetit minulle, mitä rakkaus on, mies kiitti ihaillen.

Mies toivoi viestissään, että Alexsa löytää rinnalleen elämänsä suuren rakkauden, joka kohtelee häntä hyvin – kunnioittaen, huolehtien ja uskollisesti rakastaen.

– Sinä olet syy sille, että tiedän, kuinka rakastaa. Opetit minulle rakkaudesta sekä opetit, miten vihan ja masennuksen kanssa tullaan toimeen ja miten elää täyttä elämää. Olen kiitollinen sinulle. Toivon sinulle rakkautta ja onnea, mies päätti viestinsä.

Viestille ristiriitainen vastaanotto

Alexsan saama viesti herätti ihmisissä hyvin ristiriitaisia tunteita. Moni kommentoijista kehui miehen elettä aikuismaiseksi toiminnaksi, toiset taas itkivät vuolaasti kauniisti valituille sanoille.

– Tämä on kauneinta, mitä olen lukenut, eräs ihasteli.

Kommentoijien joukossa oli kuitenkin myös niitä, jotka pitivät miehen lähestymistä outona, sopimattomana, jopa pelottavana.

Moni epäili miehen tarkoitusperiä ja uskoi vakaasti siihen, että miehellä on edelleen voimakkaita tunteita ex-naistaan kohtaan. Osa epäilijöistä pohtikin, miten miehen nykyinen puoliso voi katsoa tuon kaltaista toimintaa hyvällä.

– Tiedän, että hän on täysin ok asian suhteen. Heillä oli upeat häät ja he ovat nyt nauttimasta häämatkastaan. Tämä on sitä, mitä kutsutaan luottamukseksi, Alexsa laukoi epäilijöille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Roska meni silmään

Moni Twitter-käyttäjä janosi saada tietää, mitä Alexsa vastasi ex-rakkaansa lähettämään viestiin. Alexsa vastasi tiedonjanoisten toiveisiin pari päivää myöhemmin ja julkaisi vastauksesta kuvakaappauksen.

Viestissään Alexsa kiitti ex-miestään kauniista ja vilpittömistä sanoista, jotka saivat naisen sanattomiksi. Myös Alexsa koki tarpeelliseksi kiittää mieheltä saamastaan tuesta. Hän toi myös ilmi, kuinka ylpeä hän oli ex-miehestään, joka oli onnistunut kääntämään elämänsä vastoinkäymiset lopulta voitoksi.

– Olen iloinen, että löysit naisen, jonka kanssa haluat olla lopun elämääsi. Olen iloinen siitä, että olet onnellinen, Alexsa kirjoitti toivoen kaikkea hyvää miehen ja tämän perheen elämään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Mies vastasi vielä kerran Alexsan viestiin.

– Pidä huolta itsestäsi ja pojastasi. Lupaa minulle, että et anna kenenkään ikinä pettää sinua tai ettet särje sydäntäsi miehelle, joka ei ansaitse sinua, sillä sinunlaisesi ei tarvitse sellaista, mies kirjoitti viestissään.

Kuvan alle kasaantui kommentteja, joissa parivaljakon sananvaihtoa kuvailtiin kauniiksi ja tunteita herättäväksi.

– Minulla on pala kurkussa, eräs kommentoi osuvasti.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: news.com.au, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja