Kiinalaisnainen ryntäsi hääpuvussa ex-poikaystävänsä häihin – aneli polvillaan miestä harkitsemaan vielä

Näin onnistut hääkuvissa 7:20
Näin onnistut hääkuvissa.

Kiinalaisnainen ilmestyi hääpuvussa ex-kumppaninsa häihin ja järjesti varsinaisen näytöksen. Saippuaoopperan kohtausta muistuttavasta tilanteesta uutisoi muun muassa The Sun -sivusto.

Ex-puolison uusi parisuhdeonni voi tuntua joskus raskaalta. Eräs kiinalaisnainen meni niin pitkälle, että ryntäsi hääpuvussa entisen poikaystävänsä häihin ja pyysi tätä harkitsemaan vielä päätöstään.

"Se oli minun syytäni!"

Kiusallinen näytös tallentui videolle. Mies oli juuri ehtinyt sanoa ”tahdon” tuoreelle vaimolleen ja oli aikeissa suudella rouvaansa.

Silloin ex-kumppani ilmestyi estradille morsiuspuvussa, tarttui miehen puvun hihaan ja aneli polvillaan, että tämä miettisi vielä uudelleen. ”Se oli minun syytäni”, naisen kerrotaan huutaneen. Mies vetäytyy vaimonsa luo ja katsoo tätä silmiin.

Lopuksi tuore rouva poistuu vihaisena lavalta aviomies kintereillään. Epätoivoinen ex jää kyyhöttämään lattialle silmät kyynelissä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video levinnyt laajalle

Mirror-lehden mukaan tilanne sattui hääseremoniassa Kiinassa. Paikallinen bloggari jakoi videon ensin nettiin, ja sen jälkeen monet tahot ovat uutisoineet siitä.

Pariskunnan kerrotaan eronneen siksi, että he olivat liian erilaisia.

Lue myös:

    Uusimmat