Miehen sydän pysähtyi minuuteiksi ja perhekin ehti jo hyvästellä – heräsi seuraavana päivänä

Jim Bittnerin piti kuolla sydänpysähdyksen jälkeen. Perhe oli jo hyvästellyt rakkaansa, kun tämä vastoin kaikkia odotuksia heräsikin.

Amerikkalainen Jim Bittner on taistellut vuosia terveysongelmien kanssa. Veteraanin elämä vaikutti tulleen päätökseensä, kun hänen sydämensä pysähtyi ennen tärkeää operaatiota, kertoo paikallisuutissivusto TMJ4.

Sydän ei lyönyt kolmeen minuuttiin

Ongelmat alkoivat, kun Jimin oli vaikeaa hengittää ja hän yski verta. Mies vietiin helikopterilla ensiapuun, mutta siellä hänen sydämensä pysähtyi.

– Hänen sydämensä ei lyönyt noin kolmeen minuuttiin. 55 minuuttiin hänen keuhkonsa eivät vieneet tarpeeksi happea hänen aivoilleen, kertoo Mary, Jimin vaimo.

Kuolemasta on vaikeaa puhua. Älä kuitenkaan sano surevalle esimerkiksi "löydät vielä uuden puolison". Artikkeli jatkuu videon alla. 


Lääkäri ei uskonut selviämiseen

Sydänkirurgi Lyle Joyce kutsuttiin paikalle. Hän ei uskonut, että paljoakaan olisi tehtävissä. Jim kytkettiin elämää ylläpitäviin koneisiin.

– Tämä (kone) antaisi ainakin hänelle mahdollisuuden hyvästellä perheensä. Uskon, että kaikki, jotka ovat menettäneet rakkaita läheisiä, katuvat sitä, etteivät saaneet sanoa hyvästejä, lääkäri kommentoi.

Mary ei kestänyt tietoa miehensä kuolemasta.

– Sitä kieltää kaiken, se oli elämäni pahin päivä, hän sanoo.

Jim on jo kotiutunut

Perhe valmistautui pahimpaan. Vastoin kaikkia odotuksia Jim kuitenkin heräsi seuraavana päivänä.

Hän oli olosuhteisiin nähden uskomattoman hyvässä kunnossa. Lääkärit päättivät tehdä leikkauksen, josta Jim myös selvisi hyvin. Hän jopa kotiutui viikkoja aiemmin kuin piti.

– Ei ole epäilystäkään siitä, että palvelu armeijassa valmisti häntä sellaiseen sinnikkyyteen, jota tästä selviäminen vaati, Joyce kommentoi.

Jim odottaa jo joulua

Jim odottaa joulunaikaa perheensä kanssa.

– Minulla on niin paljon tehtävää, mies itse kommentoi.

Lähde: Tmj4.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja