Miehen piti ottaa kuva tyttöystävästään rannalla, linssiin osuikin huvittava joukkoilmiö

Brittimies ikuisti valokuvaansa joukon miehiä, jotka kuvasivat rantahiekalla poseeraavia tyttöystäviään. Instagramia ivaavan otoksen keräämä suosio paljasti miehestä itsestään uusia puolia, kertoo hän UNILAD-sivuston haastattelussa.

Videolla parodioidaan selfie-kulttuuria.

Instagramissa on vaikea olla törmäämättä valkoisen hiekan ja turkoosin veden täyttämiin lomakuviin, joissa keskellä poseeraa elämästään täysin rinnoin nauttiva nainen. Kadehdittavaa lomafiilistä henkivät otokset keräävät tavallisesti lukuisia tykkäyksiä, mikä lienee yksi syy siihen, että niitä ylipäätään otetaan.

Tai siis seuralainen – kuten poikaystävä – ottaa.

Rannalla varsinaiset kuvaussessiot

Yksi kuvaustehtävän saaneista on 27-vuotias brittimies Lewis Gudger. Tyttöystävänsä kanssa Thaimaan Maya Beach -rannalla lomapäiväänsä viettänyt Lewis tiesi suositun rannan olevan täynnä ihmisiä, jotka haluavat heidän tapaansa ikuistaa muistot – ja jakaa ne sosiaalisessa mediassa.

Kamera kädessään Lewis tajusi, miten hupaisa näky hänen edessään avautui: kolme miestä otti kuvia heidän rannalla poseeraavista tyttöystävistään. Ilmestys oli pakko ikuistaa. Ja toki myös antaa muille nähtäväksi.

Mies jakoi kuvan Reddit-palvelussa, jossa otos on kerännyt jo 130 000 peukutusta.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Näky huvitti lomailijoita

UNILAD-sivustolle Lewis kertoo, että näky nauratti häntä ja hänen tyttöystäväänsä, vaikka hekin olivat tulleet rannalle kuvia ottaakseen.

– Katsoimme, miten ihmiset tappelivat saadakseen tilaa istua rannalla niin, ettei kuvassa näkyisi ketään muuta, Lewis sanoo.

– Se oli melkeinpä uskomatonta. Nappasin kuvat ennen selfiekepit käsissään saapuvia turistilaumoja. Silloin tällaisen kuvan saaminen olisi ollut mahdotonta.

Yllättävä suosio paljasti somen koukuttavuuden 

Kuvan suosio paljasti Lewiksestä itsestään uusia puolia:

– En ole ihminen, joka julkaisee paljon kuvia, enkä olen erityisen kiinnostunut sosiaalisessa mediassa saamastani huomiosta, Lewis kertoo.

– On outoa, miten Instagramin älyttömyyttä kuvaava kuva sai minut tarkastamaan puhelimeni 30 sekunnin välein, jotta tietäisin, onko kuva saanut lisää ääniä. Se oli miltei ironista ja sai minut ymmärtämään, miten helppo on koukuttua tykkäyksiin, katselukertoihin ja kommentteihin.

Lähde: UNILAD

***

Miltä Helsingin uimarannoilla näytti 60 vuotta sitten? 11:33

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja