Tunnista hälyttävät merkit: Oletko koukussa Instagramiin?

Kuvapalvelu Instagram on vienyt monen innokkaan kuvia näpsivän sydämen. Mutta mistä tiedät, onko innostus äitynyt jopa liian innokkaaksi? Lue hauska listaus.

Oletko sinäkin innokas Instagramin käyttäjä? Vai oletko kenties innostunut kalastamaan tykkäyksiä suunnattomissa määrin? Katso alla oleva lista, tunnistatko itsesi.

Tästä tiedät olevasi koukussa Instagramiin

1. Se on ensimmäinen asia, jonka tarkistat heti aamulla – sekä  viimeisenä, juuri ennen nukkumaan menoa. #huomenta #hyvääyötä

2. Lähdet tarkoituksella jonnekin suosittuun paikkaan tai tapahtumaan ainoastaan siksi, että saisit napattua tilanteesta kuvan. Kuten vaikkapa kahville Starbucksiin. Vaikket edes pidä kahvista.

3. Huomaat ahdistuvasi, jos et ole laittanut uutta Instagram-kuvaa koko päivänä.

4. Sillä lisäät vähintään kolme kuvaa päivässä. #picoftheday

5. Olet onnistunut ärsyttämään läheisiäsi Instagram-käytökselläsi. Eritoten poikaystäväsi on kärsinyt tästä: ”Nyt otetaan yhteiskuva!”

6. Tiedät jo ennen kuvan lisäämistä, millainen filtteri siihen sopii. Huono iho? Earlybird. Yökerhossa? Walden. Sisustus? Amaro.

 7. Syöt useimmiten kädenlämpöistä ruokaa. Se johtuu siitä, että yrität ottaa valmiista annoksesta ensin täydellisen kuvan ja postaat sen heti Instagramiin.

8. Sinua ärsyttää suunnattomasti teennäiset selfiet. Mutta on ok, että itse otat sellaisia, koska sinähän teet sen kuitenkin ironisesti.

9. Sinulla on tiedossa tai pinossa vaatteita, joiden tiedät näyttävän hyvältä päälläsi. Varsinkin, jos otetaan OOTD-kuva. Olet jopa saattanut suunnitella viikon vaatteesi sen mukaan, millaisia Instagram-kuvia haluat laittaa.

10. Tsekkaat Instagramin jopa silloin, kun istut pytyllä. Miksi ei? Ei ole muutakaan tekemistä.

11. Olet jo päättänyt, millaista hashtagia sinun tulevissasi häissäsi käytetään. #MinnaMatti2018 (miehen nimi saattaa tosin muuttua…)

12. Mielestäsi se, että tykkäät jonkun kuvasta Instagramissa, on suuri ja kaunis ele. Olet tehnyt tälle suuren palveluksen.

13. Jaat kaikki Instagram-kuvasi kaikissa muissakin some-kanavissa. Lisää näkyvyyttä!

14. Tagaat kuviin ystäviäsi, tagaat olinpaikkasi, tagaat itsesi. Olet myös keksinyt oman hashtagin, jota käytät säännöllisesti. Vavise Rakel Liekin#salilikinä!

15. Tiedät, että hashtageilla saa huomiota: joten käytät niitä järisyttävän määrän. Ja saatat käydä lisäämässä uusia hashtageja vanhoihinkin kuviin.

16. Tiedät myös, että järkyttävä määrä hashtageja ärsyttää monia. Niinpä opettelet käyttämään vain kahta tai kolmea. (Ja toivot sormet ristissä, että kuvistasi tykättäisiin!)

17. Saat säästellä joitain kuvia huonon päivän varalle. Eiväthän seuraajasi tiedä, söitkö juuri tänään sushia... #sushitime #instagood #onnellinen

18. Ensimmäiset pari minuuttia ovat raastavimpia kuvapostauksen jälkeen. Milloin niitä tykkäyksiä alkaa sadella?

19. Yli 30 tykkäystä, ja olet tyytyväinen.

20. Mielestäsi on suunnattoman noloa, jos joku vielä käyttää Nashville-filtterin kehyksiä.

21. Suutut, kun huomaat että joku on lopettanut seuraamasta sinua. Yrität ottaa vielä selvää, kuka se oikein oli. Kunhan ei vaan joku kiva!

22. Tiedät, mihin kellon aikaan on parasta postata kuvia. (No heti aamusta ja kun ihmiset pääsevät koulusta tai töistä, daa.)

23. Sinua potuttaa, jos tykkäät sinulle entuudestaan tuntemattoman henkilön kuvasta, eikä hän tykkää kuvastasi vastapalvelukseksi.

24. ”Näitkö jo mun uusimman kuvan Instassa?” Saatat kalastella tykkäyksiä myös reaalielämässä.

25. Ärsyynnyt, kun lemmikkisi ei suostu olemaan paikoillaan kuvaa varten.

26. Mielestäsi on sitäkin ärsyttävämpää, että joilla kuilla taviksilla on jopa yli tuhat seuraajaa. Miten se on edes mahdollista!

27. Saatat toivotella hauskaa lomaa, hyvää yötä tai muuta vastaavaa kaikille "ihanille faneillesi". Puss!

28. Mielestäsi on hyvinkin outoa, jos joku ystävistäsi ei ole Instagramissa. Kaikkihan ovat.

29. Sinulla saattaa kulua huomattavan kauan, ennen kuin julkaiset kuvan. Haluat, että se on täydellinen, filtteri on täydellinen, kuvakulma on täydellinen...

30. Jos siitä ei ole kuvaa Instagramissa, sitä ei ole tapahtunut.

Ja sokerina pohjalla: Seuraat MTV Lifestylea Instagramissa! #mtvlifestyle

 

Osittainen lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat