Miehen piti hankkia ”edullinen lastenallas" – lopputulos yllätti ja ihastutti: "Näen itseni tuollaisena isänä"

Uskaltaisitko astua tähän uima-altaaseen? 0:54
Uskaltaisitko astua tähän uima-altaaseen? Yhdysvaltain Houstonista löytyy uima-allas, joka ei todellakaan sovi heikkohermoisille!

Joskus pienten lasten vanhempien lapsenmielisyys näkyy ostoksina, jotka miellyttävät vanhemman lisäksi myös lasten mieltä. 

Laita mies asialle ja tee itse perässä, sanotaan. Usein saattaakin olla niin, että kun nainen lähettää miehen kauppaan omin päin, kauppareissun saldo on jotain muuta kuin tilattiin.

Andrea pyysi miestään Tomia hankkimaan heidän lapselleen edullisen ja pienen uima-altaan. Perheenäidillä oli mielessään kuva pyöreästä muovisesta altaasta, jossa lapsi voisi vilvoitella ja leikkiä lämpimällä säällä.

Toimeksianto sai isän sisäisen lapsen heräämään, eikä hän todellakaan tyytynyt kaikkein perinteisimpään allasmalliin, kertoo uutissivusto FOX 29.

Mukaan lähti mahtipontisempi malli

Pikkupojan isä halusikin panostaa altaan varusteluihin ja palasi ostosreissultaan mahtipontisen kumilaivan kanssa. 

Tom oli ostanut lapselleen – ja varmasti myös itselleen – uima-altaanakin käytettävän kumilaivan, jonka varusteluihin kuuluu muun muassa valtava, vettä syöksevä tykki.

Isän tempauksesta tuli somehitti

Andrea otti kuvan miehensä ostoksesta ja jakoi sen Twitterissä.

Kuvasta tuli suoranainen somehitti, sillä se sai nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja tuhansia uudelleentwiittauksia.

Moni kuvaa kommentoinut Twitter-käyttäjä haluaisi ojentaa Tomille Vuoden isä -palkinnon.

Kuten Andrean miehessäkin, monessa kommentoijassa syttyi sisäinen pikkulapsen innostus vesileikkejä ja massiivisia leikkikaluja kohtaan.

Jos Twitter-julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Voisitteko adoptoida yhden tällaisen 51-vuotiaan pojan, sillä tuo allas on niin cool, eräs innostunut mies toivoi pilke silmäkulmassaan.

– Ei miehesi ole sattumoisin etsimässä uusia ystäviä, toinen vihjaili.

– Näen itseni tuollaisena isänä, useat miehet kommentoivat.

Kyseisiä kumilaivoja ja -altaita valmistava ja kauppaava yritys sai myös lukuisia yhteydenottoja kuvan innoittamana.

Vaikkei Tomin ostosreissu mennytkään aivan perheenäidin suunnittelemalla tavalla, sekä vanhemmat että pariskunnan poika ovat silmin nähden tyytyväisiä hankintaan.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: FOX 29, FOX 13Twitter

Lue myös:

    Uusimmat