Amerikkalaisparin hääpäivälle jäätävä loppu – hääkuvaaja virtsasi pihapuuhun ja uhkasi lopulta tappaa

Amerikkalaispariskunnan palkkaama hääkuvaaja aiheutti yllättäviä ongelmia.

Hääkuvaajan palkkaaminen on yleensä iloinen asia: ammattilainen tuottaa hääpäivästäkasan kauniita muistoja, joita voi vaalia ikuisesti.

Tai niin sen pitäisi mennä. Amerikkalaispariskunnan häissä hääkuvaaja kuitenkin aiheutti yllättäviä ongelmia.

Käyttäytyi tilaisuudessa arvaamattomasti

Pari oli palkannut 26-vuotiaan Katherine Leigh Mehtan kuvaamaan suuren päivänsä. Hääpäivän edetessä ongelmia kuitenkin alkoi ilmetä.

Katherine Mehta. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Katherine, joka tekee myös mallin töitä nimellä Max McIntyre, käyttäytyi tilaisuudessa arvaamattomasti. Paikalle kutsuttiin poliisi sen jälkeen, kun häävieras oli yllättänyt kuvaajan silminnäkijöiden mukaan harrastamasta seksiä toisen vieraan kanssa.

Katherine hermostui tilanteessa ja alkoi huutaa.

Virtsasi puuhun ja uhkaili

Poliisi pyysi naista poistumaan. Hän ei suostunut; sen sijaan poliisiraportin mukaan Katherine "virtsasi läheiseen puuhun".

Poliisipartio noukki Katherinen mukaansa, mutta partioauton takapenkillä ollessaan hän alkoi uhkailla poliiseja vannomalla, että näiden perheet "ovat kuolleet jouluun mennessä".

Kuvaajan hallusta löytyi purkki rauhoittavia lääkkeitä, joita yleensä käytetään ahdistuksen tai paniikkihäiriön hoitoon. Ilmeisesti Katherine oli juonut alkoholia lääkettä otettuaan, mikä oli johtanut epätoivottuun reaktioon.

Kukaan ei tiedä, mitä häissä todella tapahtui

Kuten arvata saattaa, Katherine on saanut kritiikkiä toiminnastaan sosiaalisessa mediassa.

– Kuulin, etteivät ne häät menneet ihan suunnitelmien mukaan, nimimerkki guaduhloop vitsailee Instagramissa.

Moni kuitenkin huomauttaa, ettei tilanteelle välttämättä pitäisi nauraa, sillä kukaan ei tiedä, mitä häissä todella tapahtui. Sosiaalisessa mediassa on liikkunut huhuja jopa siitä, että Katherine ei olisi "harrastanut seksiä" kenenkään kanssa, vaan hänet olisi raiskattu.

– Joko hän teki inhimillisen virheen ja mokasi (missä tapauksessa tarinan lukeneet voivat hymähtää itsekseen myötätuntoisesti ja ajatella omia mokiaan ja noloja hetkiään... Ja olla onnellisia siitä, ettei media ilakoinut niillä) tai jotakin traumaattista tapahtui hänelle (missä tapauksessa kenenkään ei pitäisi nauraa). Joka tapauksessa on typerää mennä jonkun Instagram-tilile ja tehdä haastavasta tilanteesta vielä parempi, Instagram-käyttäjä Sarah Glanvilletoteaa.

Videolla valokuvaajat kertovat, miten löydät hyvän hääkuvaajan.

7:20

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja