Mainos

Miehelleen sydäntäsärkevän treffi-ilmoituksen kirjoittanut nainen on menehtynyt

Miehelleen koskettavan treffi-ilmoituksen kirjoittanut lastenkirjailija on nyt menehtynyt.

Lastenkirjailijana tunnetulla Amy Krouse Rosenthalilla diagnosoitiin munasarjasyöpä syksyllä 2015. Rosenthal on nyt menehtynyt, 51-vuotiaana, kotonaan Chicagossa.

Kuolemaisillaankin Rosenthal halusi varmistaa, ettei hänen aviomiehensä, Jason, jää yksin surunsa kanssa.

Hiljattain Rosenthalin koskettavasta kirjoituksesta uutisoitiin ympäri maailmaa. New York Timesissa julkaistussa tekstissä Rosenthal listasi syitä, joiden vuoksi hänen aviomiehensä olisi loistava kumppani jollekin muulle.

– Deadline lähestyy, tässä tapauksessa hyvin pakottava sellainen. Minun pitää sanoa tämä (ja sanoa se oikein), kun minulla vielä on a) huomionne ja b) pulssi, Rosenthal kirjoitti.

– Haluan enemmän aikaa Jasonin kanssa. Haluan enemmän aikaa lasteni kanssa. Haluan enemmän aikaa martineja siemaillen Green Millin Jazz Clubilla torstai-iltaisin. Mutta niin ei tule käymään. Minulla on luultavasti vain muutamia päiviä aikaa olla ihminen tällä planeetalla.

Rosenthal kertoi viimeistelevänsä kirjoitustaan ystävänpäivänä, ja aidoin lahja, jonka hän miehelleen pystyi enää antamaan, oli se, että oikea ihminen lukisi hänen kirjoittamansa tekstin, löytäisi Jasonin ja uusi rakkaustarina voisi alkaa.

– Jätän tähän tarkoituksella tyhjää tilaa alle antaen teille kahdelle uuden alun, jonka ansaitsette, Rosenthal päätti tekstinsä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rosenthalin aviomies totesi tiedotteessaan olleensa shokissa vaimonsa kauniista tekstistä, yllättynyt ihmeellisestä proosasta vaimon tilan huomioiden – sekä henkisesti riekaleina.

Aviomiehen lisäksi Rosenthalia jäävät kaipaamaan parin kolme lasta.

Lähde: NY Times, CNN

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.