Midas-kissa sulattaa sydämiä – nelikorvainen lemmikki on somen suosikki!

Turkkilaisella kissanpennulla on kymmeniä tuhansia Instagram-seuraajia.

Moni lemmikinomistaja perustaa lemmikeilleen omia Instagram-tilejä, mutta harvemmin niistä syntyy saman tien kansainvälisiä hittejä.

Näin kävi kuitenkin neljän kuukauden ikäiselle venäjänsiniselle Midas-kissalle, jonka Turkissa asuva omistaja teki Midasille tilin Instagramiin lokakuussa. Nyt kissalla on jo yli 60 000 seuraajaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Midas-kissan suosiota tosin edesauttaa tämän poikkeuksellinen ominaisuus: karvakorvia löytyy nimittäin yhteensä neljä kappaletta.

Toinen korvapari seurausta harvinaisesta geneettisestä mutaatiosta

Midasin neljä korvaa ovat seurausta harvinaisesta geneettisestä mutaatiosta, kertoo Mirror-julkaisu. Toinen korvapareista ovat kissan normaalit korvat ja ne toimivat eläinlääkärinkin mukaan moitteettomasti.

Kissan äiti on kulkukissa, joka synnytti Midasin lisäksi kuusi tämän sisarusta Midasin omistajan, Canisin, ystävän puutarhaan. Canis ja hänen kumppaninsa päättivät adoptoida pentueesta Midaksen.

Canis kertoo Instagramissa, että Midasin tapaaminen oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kissa viettää kuulemma kotonaan aikaa leikkien 14- ja 12-vuotiaiden labradorinnoutajasisarustensa kanssa, joiden viereen se käpertyy usein myös nukkumaan.

Omistajansa mukaan Midas on leikkisä, mutta ystävällinen ja viettää kissoille tyypilliseen tapaan päivänsä nukkuen ja yöt hereillä.

Lue myös:

    Uusimmat