Mainos

Microsoftin pääjohtaja piipahti Oulussa – "leppoisa tunnelma"

Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer ja Microsoftille siirtyvä Nokian entinen toimitusjohtaja Stephen Elop kävivät keskiviikkona rauhoittelemassa Nokian työntekijöitä Oulussa.

Ylempien toimihenkilöiden luottamusmiehen Tiina Nortamon mukaan miehet keskustelivat työntekijöiden kanssa ja kertoivat Nokia-kauppojen taustoista.

– Tunnelma oli leppoisa. Mitään uutta ei tullut esille, jatkamme normaalisti töitä, kertoi Nortamo Nokian toimitilojen edustalla iltapäivällä.

Nortamon mukaan nokialaiset saivat kysyä johtajilta mieltä askarruttavista asioista.

– He muistuttivat, että olemme edelleen kaksi eri yritystä. Kauppaa ei ole vielä allekirjoitettu, sanoi Nokiassa työskentelevä Paula Mella-aho.

Nortamon mukaan nokialaisilla on luottavainen olo.

Hän kertoi, että Microsoftin Suomeen kaavailema datakeskus ei noussut keskusteluissa esille. Keskuksen yhdeksi mahdolliseksi sijoituspaikaksi on ennakoitu Oulua.

Nokian toimitilojen edustajalla päivystäneet toimittajat eivät päässeet jututtamaan kaksikkoa. Vierailusta kielivät useat mustat autot rakennuksen pihassa.

Hieman ennen kello kahta Nokian toimitiloissa piipahti myös Oulun kaupunginjohtaja Matti Pennanen. Hän ei halunnut ottaa kantaa Microsoftin datakeskus-kaavailuihin.

– Ratkaisu on Microsoftin eikä meillä ole siihen sanottavaa.

Aamulehden mukaan Ballmer ja Elop vierailivat tänään aamulla myös Tampereella. Nokian viestinnästä kerrotaan, että johtajat tapasivat jo eilen Salon nokialaisia.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.