Nenäleikkaus meni karmealla tavalla pieleen Venäjällä – Karolina vaipui koomaan

Nuoren venäläisnaisen "pieni" nenäleikkaus ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan, ja hän vaipui koomaan. Nyt nainen taistelee hengestään, kertovat brittilehdet.

Karolina Sarkisyan, 25, vastusti perheensä toiveita ja hakeutui moskovalaiselle klinikalle kauneusleikkaukseen. Nainen halusi muokata nenäänsä.

Nenä leikattiin. Kun Karolina heräsi, hän alkoi kertoman mukaan hallusinoida. Karolinalle kehittyi turvotusta kaikkialle kehoon ja hengitystieongelmia. Hänen keuhkonsa täyttyivät nesteestä.

Karolina vaipui komplikaatioiden seurauksena koomaan. Hänen tilaansa kuvataan vakavaksi.

Katso alla olevalta videolta keskustelua kauneusleikkauksista! Miksi 18-vuotias haluaa muokata ulkonäköään? (Artikkeli jatkuu videon alla.)


Allerginen reaktio lääkkeisiin?

Moskovalaisen klinikan johtaja Gulnara Shakhin mukaan syynä leikkauksen epäonnistumiselle oli allerginen reaktio, jonka Karolina sai hänelle annetuista lääkkeistä.

– Me piikitimme useita lääkkeitä mukaan lukien yhtä tukemaan haimaa – ja uskomme, että se aiheutti allergisen reaktion, Shakhin sanoo.

Karolinan äidin Marina Sarkisyanan mukaan hänen tyttärelleen annettiin monia lääkkeitä huolimatta siitä, että leikkauksen piti olla pieni.

– En ikinä anna itselleni anteeksi, että annoin hänen mennä tähän leikkaukseen. Kaikki mitä nyt voin tehdä, on rukoilla kaikesta sydämestäni, että hän selviää. Se on kaikki, mitä minulla on jäljellä, Marina sanoo.

Ei ensimmäinen tapaus

Venäjältä on raportoitu useita samanlaisia lopputuloksia pienten kauneusleikkausten seurauksena.

Vain viime huhtikuussa 29-vuotias venäläinen nainen vaipui koomaan nenäleikkauksen jälkeen, 32-vuotias venäläinen äiti kuoli sydämen vajaatoimintaan rintojen kohotusleikkauksen jälkeen ja kanadalainen, Moskovaan matkustanut 41-vuotias nainen kuoli rintaimplanttien asettamisen jälkeen.

Lähteet: Mirror, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat