Michaelin vastasyntynyt poika joutui sairaalahoitoon – isä nukkui ulkona teltassa ollakseen niin lähellä kuin mahdollista

2:00
Videolla kerrotaan yhdeksästä sairaanhoitajasta, jotka olivat raskaana yhtä aikaa.

Lontoolaismies asui teltassa lähellä sairaalaa, jossa hänen poikaansa hoidettiin. Aiheesta uutisoi muun muassa Metro-sivusto.

35-vuotias lontoolainen Michael Walsh nukkui 25 päivää teltassa Queens Square Gardensissa, koska hänen poikansa Liam oli lähellä sijaitsevassa sairaalassa hoidettavana.

Liam painoi syntyessään vain 700 grammaa, ja hänen sydämensä koko oli vain 20 prosenttia siitä, mitä sen olisi normaalisti kuulunut olla. Ensimmäiset seitsemän kuukautta elämästään hän vietti sairaalassa.

25 päivää teltassa

Michael laskeskelee viettäneensä telttaelämää 25 päivää. Joka aamu herättyään hän osti muille taivasalla nukkuneille ruokaa ja meni sitten katsomaan poikansa vointia.

– Sairaala tarjosi minulle paikan asuntolassa, jossa oli muitakin perheitä, mutta olin sellaisessa mielentilassa, etten olisi pystynyt siihen.

– Halusin olla niin lähellä poikaani kuin mahdollista, joten hankin teltan siksi aikaa, että saisin hänet kotiin.

Poika pääsi kotiin

Nyt Liam on 1,5 vuoden ikäinen. Hän on selvinnyt seitsemästä sydänoperaatiosta, vaikka yhden leikkauksen aikana hän ”kuoli” 43 minuutiksi.

Michael kertoo, että poika on nyt kotona ja voi ”erinomaisesti”.

Kerää rahaa sairaaloille

Entinen ammattinyrkkeilijä Michael teki maanantaina paluun kehään neljän vuoden tauon jälkeen, koska halusi kerätä rahaa kahdelle sairaalalle, joissa hänen poikaansa hoidettiin. Hän voitti ottelun. 5000 punnan, noin 5 883 euron tavoitesummasta kasassa oli tiistaina 17. joulukuuta 3260 puntaa, noin 3 836 euroa.

Michael on todella kiitollinen poikansa hoidosta.

– En pysty sanoin kuvailemaan, mitä nuo sairaalat ovat tehneet minulle.

– Yhdessä vaiheessa Liamilla oli rinnassaan reikä ja näin hänen sydämensä ja keuhkonsa.

"Rohkein poika, jonka olen koskaan tavannut"

Hän ylistää myös poikansa taistelutahtoa.

– Hän on rohkein poika, jonka olen koskaan tavannut. Hän on myös maailman iloisin poika.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän ei tiedä taistelemisesta mitään, mutta tultuaan tähän maailmaan hän on joutunut taistelemaan joka päivä hengestään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja