Michael Schumacherin vaimo puhuu miehensä tilasta, paljastaa viimeiset sanat ennen turmaa – "Se antaa meille voimaa"

Saksalainen F1-legenda loukkaantui vakavasti lasketteluturmassa lähes kahdeksan vuotta sitten. Perhe on tähän asti salannut tiukasti yksityiskohdat Michael Schumacherin terveydentilasta.

Nyt Corinna Schumacher on kertonut esimerkiksi miehensä viimeisistä sanoista ennen turmaa. Haastattelu nähdään myöhemmin syyskuussa julkaistavassa mestarikuljettajan sukunimeä kantavassa dokumentissa. 

– Juuri ennen kuin turma tapahtui Meribelissä hän sanoi minulle: "Lumi ei ole optimaalista. Voisimme lentää Dubaihin ja hypätä laskuvarjoilla siellä", Corinna kertoo.

– En ole koskaan syyttänyt Jumalaa siitä, mitä tapahtui. Se oli vain todella huonoa tuuria. Hänelle osui kaikki huono onni, mitä ihminen voi elämässään kokea.

Vain aniharvat ihmiset ovat vierailleet kuljettajan luona perheen kotona Sveitsissä. Yksi heistä on Ferrarin entinen tallipäällikkö Jean Todt, joka on kertonut olevansa toiveikas Michaelin toipumisen suhteen.

Michaelin poika on puolestaan seurannut isänsä jalanjälkiä moottoriurheilun kuninkuusluokkaan. Mick Schumacher ajaa parhaillaan ensimmäistä kauttaan sarjassa Haas-tallin kuljettajana.

Corinna ei salaile perheelle vuosien kärsimyksestä aiheutuneita traumoja. Osansa on saanut myös 24-vuotias, kilparatsastukseen panostanut tytär Gina. 

– Tietenkin kaipaan Michaelia joka päivä, mutta en ole ainoa. Lapset, perhe, isänsä, kaikki hänen ympärillään. Jokainen kaipaa Michaelia.

– Michael on luonamme. Erilaisena, mutta hän on täällä, ja se antaa meille voimaa. Olemme yhdessä. Elämme kotona yhdessä, Corinna kertoo.


Lue myös:

    Uusimmat