Hyllyt pysyvät tyhjinä – hittilelua saadaan kauppoihin luultavasti vasta ensi vuoden puolella

Tämän joulun suosikkilelu on myyty loppuun verkkokaupoista, mutta myymälät elättelevät vielä toiveita uusien erien saamisesta. Tarkemmasta aikataulusta ei kuitenkaan vielä ole tietoa. 

Hatchimals-lelujen suosio yllätti asiakkaiden lisäksi myös valmistajat. Vaikka tuotantokapasiteettia on lisätty, tämän joulun hittilelu näyttää olevan loppuunmyyty koko maasta. Suurimpien lelukauppojen TOYS"R"US ja BR-lelun lisäksi Hatchimals-lelut on myyty loppuun myös Eurotoys-verkkokaupasta. 

– Valitettavasti Hatchimals-lelut on loppuunmyyty koko loppuvuodeksi. Seuraavan kerran niitä tulee varastoon helmi-maaliskuussa, Vivica Hedman lelukauppa Eurotoysista kertoo.

Verkkokauppoihin lelua ei ole enää tulossa myyntiin 

Espoon Lippulaivan BR-myymälästä kerrotaan, että leluja saatiin varastoon eilen, mutta ne myytiin saman tien loppuun. Myymälästä ei osata antaa vastausta siihen, saadaanko leluja kauppoihin vielä ennen joulua, mutta ainakaan seuraavassa kuormassa leluja ei ole kauppoihin tulossa.

Sama tilanne on myös TOYS"R"US-myymälöissä ympäri Suomea.

– Eilen niitä tuli ja eilen meni, Jyväskylän TOYS"R"US-liikkeestä kerrotaan. 

Kummankaan lelukaupan verkkokauppaan Hatchimalseja ei tulossa myyntiin, vaan keskusvarastoon saapuvat tuotteet jaetaan myymälöitten kesken. 

"Joulupukin" kirjoittamat kirjeet selittelevät lelun puuttumista

Sama tilanne vallitsee myös Isossa-Britanniassa, jossa epätoivoiset vanhemmat ovat keksineet nerokkaan tavan kertoa jälkikasvulleen, miksi joulupaketista ei tänä vuonna ilmestykään kauan odotettua suosikkilelua.

Sosiaalisessa mediassa on viime viikkoina levinnyt kuvia kirjeistä, joita vanhemmat ovat lapsilleen kirjoittaneet. Kirjeissä komeilee tietysti itse joulupukin allekirjoitus. Osassa kirjeistä luvataan, että lelu toimitetaan lapsille niin pian kuin mahdollista. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Scarymommy-sivuston artikkelin mukaan kirjeiden kirjoittaminen on saattanut mennä hieman liian pitkälle, sillä lasten tulisi oppia, etteivät he voi aina saada haluamaansa. 

Katso videolta vinkkejä lasten joululahjojen hankintaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja