Meteorologi ennusti säätä suorassa lähetyksessä – sai yllättäen seuraa: "Työssä käyvän äidin todellista elämää"

Lapsi keskeytti äitinsä – taapersi suoraan tv-lähetykseen 0:32
Lapsi keskeytti äitinsä – taapersi suoraan tv-lähetykseen

Tähän etätyöskentelijät voivat samaistua! ABC7-kanavan meteorologi Leslie Lopez oli ennustamassa säätä, kun hänet keskeytettiin suloisella tavalla. 

ABC7-kanavan meteorologi Leslie Lopez oli ennustamassa säätä, kun hänet keskeytettiin suloisella tavalla.

Leslie kertoi suorassa lähetyksessä säätilaa katsojille, kun hänen alle vuoden ikäinen Nolan-poikansa päätti taapertaa äitinsä luo, kertoo Good Morning AmericaKatso hauska tapaus yllä olevalta videolta!

Lapsi harjoitteli kävelemistä – asteli suoraan lähetykseen

Leslie tekee säätiedotuksia etätöinä kotoaan koronapandemian vuoksi. Naisen mukaan 9-kuinen Nolan on juuri oppinut kävelemään, ja haluaakin harjoitella uutta taitoaan ahkerasti. Poika yllättikin katsojat aamulähetyksessä ennen kuutta.

– Ensimmäistä kertaa ikinä hän nousi itse istumasta seisomaan. Olen niin ylpeä hänestä, ja toisaalta olen niin onnellinen siitä, ettei hän kaatunut naamalleen livelähetyksessä, Leslie kommentoi GMA:lle.

"Työssä käyvän äidin todellista elämää"

Katsojilta Nolainin yllätysesiintyminen sai ihastunutta palautetta. Leslien kollega Brandi Hitt jakoi klipin tapauksesta Twitterissä, missä moni kokikin videopätkän kertovan jotakin oleellista naisista.

– Työssä käyvän äidin todellista elämää, Karen Stickler Brown kehuu.

– Kyllä, ihanaa, että pandemia on riisunut pois kaikki illuusiot, joita meidän kaikkien täytyi kovalla työllä pitää yllä, Heather Cox Richardson kommentoi. 

– Tätä meidän täytyy nähdä enemmän. Nähdä lapsia osana elämää, nähtyinä ja kuultuina, fionawoods46 sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat