Metallica-kitaristi MTV:lle: Yksi oudoimmista biisitoiveista tuli Suomesta

Metallica soitti suomalaisfanien toiveesta ensimmäistä kertaa urallaan livenä kappaleen Frayed Ends of Sanity.

Sonisphere-festivaali ja Metallica keräsivät noin 28 000 kuulijaa sateiseen ja kylmään Hietaniemeen keskiviikkona. Metallican konsertti festivaaleilla oli osa yhtyeen By Request -kiertuetta, jonka keikoille fanit ovat saaneet äänestää settilistat.

Kitaristi Kirk Hammett oli innoissaan päästessään soittamaan tuntemattomampia kappaleita yleisön edessä.

– Luulimme, että fanit äänestäisivät soitettavaksi oudompia kappaleita, eikä niitä, joita olemme soittaneet vuosi toisensa jälkeen, Metallican Kirk Hammett kertoi MTV:n haastattelussa.

Settilistaan valikoitui tuttuja kappaleita, kuten Nothing Else Matters ja Enter Sandman, mutta myös joitain harvemmin keikoilla kuultuja biisejä.

Lopulta Metallica ja suomalaisyleisö tekivät historiaa kylmässä keskiviikon illassa Helsingin Hietaniemen rannalla. Suomalaisfanit olivat nimittäin äänestäneet settilistalle Frayed Ends of Sanity -biisin, jota Metallica ei ole esittänyt kertaakaan aiemmin livenä.

– Huomasimme, että yksi oudoimmista ja epätavallisimmista pyynnöistä tuli Suomesta. Ajattelimme, että kyllä! On paikka, jossa he halutaan kuulla Frayed Ends of Sanity, kitaristi intoili.

Katso video!

MTV:n haastattelussa Metallican kitaristi Kirk Hammett. 2:07

Lue myös:

    Uusimmat