Mestaruushuuma jatkuu – kultaleijonat vierailivat lastensairaalassa: "On meillekin tosi iso asia"

Kultaa voittaneet Leijonat Jere Sallinen ja Oliwer Kaski pääsivät tutustumaan Uuden lastensairaalan pikkupotilaisiin. Kaksikko ei ota paineita uudesta roolistaan esikuvana.

Tuoreet jääkiekon maailmanmestarit Jere Sallinen ja Oliwer Kaski vierailivat Lastenklinikoiden Kummit ry:n kesäjuhlassa Uudessa lastensairaalassa viemässä C Moren tervehdykset.

Leijonat kertoivat MTV Uutisten haastattelussa ehtineensä jo toipua maailmanmestaruushuumasta.

– Kyllä se on rauhoittunut, normaaliin arkeen on päässyt jo kiinni, Sallinen kertoi.

Sallisen ja Kasken mukaan joukkueen pelaajat ja johtoryhmän jäsenet saavat kukin mestaruuspokaalin päiväksi itselleen. Sallinen suunnitteli järjestävänsä perheelleen kakkukahvit omana päivänään.

– Nautitaan vielä päivä sen kanssa, hän totesi.

Vierailu lastensairaalassa oli Leijonille merkityksellinen. He totesivat, että pienellä eleellä voi tuoda paljon iloa sairaalan potilaille.

– On meillekin tosi iso asia, että päästään tänne. Tämä voi tuoda joillekin iloa vaikeina hetkinä, Kaski sanoi.

Maailmanmestaruuden myötä Sallinen ja Kaski nousivat muiden Leijonien tavoin koko kansan sankareiksi ja etenkin monien lasten ihailun kohteeksi. Uusi rooli ei kuitenkaan aiheuta heille ylimääräisiä paineita.

– Tuntuu totta kai hienolta, että voi olla esikuva jollekin ja on tehnyt jotain sellaista, mitä kaikki suomalaiset ovat katsoneet ja olleet siitä innoissaan, Sallinen sanoi.

– Ei sitä liikaa voi miettiä, että olisi esikuva. Pyrkii vaan olemaan oma itsensä, totesi Kaski.

Lue myös:

    Uusimmat