Suomen kultavalmentaja Jussi Ahokkaalle todella tunteikas hetki lentokentällä – uusi perheenjäsen sai herkistymään: "Ei voi sanoilla kuvailla"

Nuorten Leijonien päävalmentaja Jussi Ahokkaalle Suomeen saapuminen maailmanmestaruuden jälkeen oli todella tunteikas hetki. Lentokentällä vastassa oli uusi perheenjäsen.

Ahokkaan perheeseen syntyi poikavauva Suomen aikaa torstain vastaisena yönä, kun Nuoret Leijonat voitti samaan aikaan Kanadaa MM-puolivälierässä.

Nuorten Leijonien joukkue palasi Suomeen maanantaina, jolloin Ahokasta oli vastassa koko perhe, mukaan lukien vain muutaman päivän ikäinen poikavauva.

– Se oli… mahtava hetki. Huikea juttu. Ei tätä voi oikein sanoilla kuvailla, Ahokas sanoi tunneryöpyn keskellä MTV Urheilulle.

– Terve poika. Rauhallinen oli, hän on nukkunut hyvin. Nämä ovat ihan uskomattomia hetkiä. Ovathan nämä isompia juttuja kuin jääkiekko. Hienoa, että kaikki on mennyt hyvin, Ahokas iloitsi ja viittasi uuden perheenjäsenen näkemiseen.

Tuliko pitkän lennon aikana mietittyä pojan nimeä?

– On sitä ehditty miettiä jo tuossa. Katsotaan sitä sitten myöhemmin! Ahokas totesi hymyissä suin.

Maailmanmestaruuden varmistumisen jälkeen Ahokas letkautti pohjoisamerikkalaiselle medialle MM-kultapokaalin toimivan kastemaljana tuoreelle poikavauvalle.

Ahokas ei laskenut leikkiä.

– Totta kai se toimii kastevalmentaja! Se on ihan selvä juttu, Ahokas myhäili nyökytellen päätään.

Juttua muokattu 8.1. klo 09.00: Ahokkaan poika syntyi jo torstain vastaisena yönä, ei sunnuntaina, kuten artikkelissa aiemmin kerrottiin.

Lue myös:

    Uusimmat