Anton Lundell sai Nuorten Leijonien mitalijuhlissa erikoisen tehtävän – "Ihmettelin, että mikä homma?"

0:47
Nuorille Leijonille MM-pronssia! Venäjä kaatui selvin lukemin.

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Suomen turnaus päättyi mitalijuhliin, kun Venäjä kaatui pronssiottelussa lukemin 4–1. Juhlaseremonioissa Suomen joukkueen kapteeni Anton Lundell sai poikkeavan tehtävän.

Pronssiottelun parhaiden pelaajien palkitsemisen jälkeen jäälle astui Suomen joukkueen GM Kimmo Oikarinen, joka marssi paikan päälle tuotujen mitalien äärelle.

Tämän jälkeen Suomen pelaajat eivät muodostaneet jonoa ulkopuolisten mitalijakajien luo. Ei suinkaan.

Ensin GM Oikarinen jakoi pronssimitalin Lundellille. Sen jälkeen Lundell olikin itse toinen taho, joka alkoi pujottamaan mitaleita oman joukkueensa pelaajien kaulaan.

– Aamulla palaverissa minulle sanottiin, että "jos voitamme, niin menet jakamaan mitaleita". Ihmettelin, että mikä homma? "Ai että minä menen jakamaan muille mitaleita?" Lundell naurahti tapauksesta MTV Urheilulle.

– Ihmettelyyn vastattiin vain, että ”joo joo, siitä tulee siistiä”. Ilman muuta suostuin siihen. Olihan se aika nättiä! Lundell mehusteli.

Suomen joukkueen jäsenet olivat yhtä hymyä, kun he marssivat Lundellin ja Oikarisen luo.

– Yksi seikka lisää uudenlaisen ja erikoisen matkan keskelle. En ole koskaan ollut tämmöisessä vastaavassa mukana ja en tiedä, että tuleeko tämmöistä enää uudelleen vastaan, Lundell sanoi nuorten MM-turnauksesta, joka pelattiin tiukkojen koronarajoitusten keskellä.

Lundellille hymyä tuotti myös se, että Suomen turnaus päättyi isoon onnistumiseen.

– Olen äärettömän tyytyväinen joukkueesta. Voitimme pronssit, Lundell nyökkäili iloisena.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja