SM-liigassa jymypaukku! JYPin mestaripomo Jukka Holtari vaihtaa seuraa heti

JYPin urheilutoimenjohtajana jääkiekon SM-liigassa toiminut Jukka Holtari jättää jyväskyläläisseuran ja siirtyy Mikkelin Jukurien urheilutoimenjohtajaksi. Jukurit tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Holtari aloittaa työssään perjantaina. Sopimus ulottuu vuoden 2021 loppuun saakka.

– Odotan äärimmäisellä innolla ja kiinnostuksella tulevaa pestiäni Jukureissa. Jukurit esitti vahvaa kiinnostusta minuun ja näen, että Jukureilla on voimakas halu kehittyä ja panostaa tulevaisuuteen, Holtari kertoo Jukurien tiedotteessa.

– Olen seurannut Jukurien taivalta 2000-luvulla ja näen sen kehityksen, innostuksen ja potentiaalin mikä organisaatiossa ja joukkueessa on. Jatkan innolla ja kovalla palolla unelmatyöni parissa nyt Mikkelissä.

Jo aiemmin oli tiedossa, ettei Holtari jatka JYPissä enää tämän kauden jälkeen. Yllätyksenä kuitenkin tuli, että hän vaihtaa seuraa jo kesken kauden.

Holtari oli työskennellyt JYPissä ensin pelaajakoordinaattorina 2000–2005 ja 2010–2015 sekä urheilutoimenjohtajana vuodesta 2015 lähtien. 

JYP on voittanut Holtarin aikana muun muassa Suomen mestaruuden 2012. JYP on lisäksi saavuttanut laajasti arvostetun Holtarin aikakaudella menestystä laajemmin Euroopassa: vuonna 2013 JYP voitti European Trophyn ja 2018 Champions Hockey Leaguen.

– On hienoa saada Holtari Jukurien kilpaorganisaation kehittämiseen mukaan. Saamme merkittävän määrän lisää osaamista, tietoa ja kontakteja, Jukurien toimitusjohtaja Pasi Kautonen kertoo.

Aiemmin Jukurien urheilutoimenjohtajan virkaa joukkueenjohtotehtävien rinnalla hoitanut Mikko Hakkarainen jatkaa mikkeliläisten joukkueenjohtajana.

Jukurit on SM-liigassa 14. sijalla, takanaan vain Ässät. JYP majailee 11:ntenä.

1:46
Videolla Jukka Holtari kommentoi JYPin vuosi sitten voittamaa CHL-mestaruutta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja