Mestarien liigassa kyntävän PSG:n saksalaisvalmentaja joutui vastaamaan kiusalliseen kysymykseen –  "Mikään ei riitä"

Ruotsalaislaituri upotti PSG:n toiveet – katso Leipzig–PSG-ottelun maalit täältä.

Viime kauden päätteeksi Mestarien liigan finaalissa pelannut PSG on aloittanut uuden kauden Euroopan ykköskilpailussa kehnosti. Kolmen ottelun jälkeen pariisilaiset ovat keränneet vain kolme pistettä ja ovat H-lohkossa kolmantena.

Keskiviikkona PSG aloitti hyvin Leipzigin vieraana, mutta saksalaisjoukkue nousi  2–1-voittoon. 

Kun pisteitä ei ole kertynyt toivotusti, päävalmentaja Thomas Tuchel on alkanut tuntea kritiikin niskassaan. Saksalaiselta Tuchelilta kysyttiin Leipzig-ottelun jälkeen, tunteeko hän asemansa uhatuksi.

– Ei, en tunne olevani vaarassa. Vastassamme oli joukkue, joka johti Bundesliigaa viikko sitten. Se on todella vahva joukkue, joka pelaa hyvää jalkapalloa, Tuchel sanoi BBC:n mukaan.

Tuchel muistutti, että ottelu olisi voinut kääntyä toiseen suuntaan ensimmäisellä jaksolla. PSG oli hilkulla siirtyä ottelussa 2–0-johtoon, kun joukkueelle tuomittiin rangaistuspotku ottelun 16. minuutilla. Ensimmäisen maalin iskeneen Angel di Marian yritys kuitenkin epäonnistui.

Tuchelin elämää ei helpota se, että hän joutuu tulemaan toimeen ilman ykköstähtiään Neymaria ja Kylian Mbabbea, jotka ovat loukkaantuneena. Mbabben vamma on lievä ja ranskalainen palannee pian kentälle. Viikon takaisessa Basaksehir-ottelussa nivusensa loukannut Neymar sen sijaan on sivussa marraskuun loppupuolelle.

– Olen huomannut, että lehdistö on hyvin kriittistä, mutta se ei muuta minun työtäni joukkueeni tai henkilöstöni kanssa, Tuchel sanoi.

– Se on valmentajan elämää Pariisissa. Mikään ei koskaan riitä. Minulla ei ole mitään ongelmia.

Lohkon tasaisen tilanteen ansiosta kaikki on vielä PSG:llä omissa käsissä. PSG on kolmen pisteen päässä Manchester Unitedista ja Leipzigista, kun alkukohkossa on pelaamatta kolme ottelua. 

– Yritämme uudelleen, ja jos voitamme Parc des Princesillä, tilanne on täysin erilainen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja