Mestarien liigan loppuratkaisu savuna ilmaan? Koronavirus puhkeamassa turnauskaupungissa uudelleen: "Ei ole syytä tehdä varasuunnitelmaa"

Koronavirustartuntojen määrä on lähtenyt uudelleen kasvuun Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa. Kaupungissa on määrä pelata jalkapallon Mestarien liiga loppuun elokuun aikana, eikä Uefa harkitse tällä hetkellä suunnitelmien muuttamista. 

Kaupungissa varaudutaan parhaillaan koronavirusrajoitusten palauttamiseen.

– Uefa on jatkuvassa yhteydessä Portugalin jalkapalloliittoon ja paikallisiin viranomaisiin, Euroopan jalkapalloliitosta kerrottiin ranskalaislehti L’Equipelle.

– Toivomme, että kaikki menee hyvin ja turnauksen järjestäminen Portugalissa onnistuu. Juuri tällä hetkellä ei ole syytä tehdä varasuunnitelmaa. Seuraamme tilannetta päivittäin ja mukaudumme siihen tarvittaessa.

Uefa kertoi aiemmin tässä kuussa, että koronaviruspandemian vuoksi maaliskuussa keskeytynyt Mestarien liiga -kausi pelattaisiin loppuun kahdeksan joukkueen miniturnauksena Lissabonissa elokuun 12.-23. päivä.

Portugalin hallitus ilmoitti viime torstaina, että taudin vaikutusalueella kaupungissa elävät ihmiset saavat poistua kotoaan vain välttämättömien tarpeiden ostamisen tai työmatkojen vuoksi. Ohjeistus on voimassa heinäkuun 1.-14. päivä, jonka jälkeen tilanne arvioidaan uudelleen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja