Katkera finaalitappio sai Saksan supertähden tarttumaan viinapulloon, tarvitsi lopulta ensiapua – "Ei ollut mitään muuta tapaa helpottaa tuskaa"

Saksan maajoukkueen tähtipelaaja Toni Kroos myöntää turvautuneensa alkoholiin, kun hänen entinen seuransa Bayern München hävisi Mestarien liigan finaalissa Chelsealle vuonna 2012.

Tätä nykyä Real Madridia edustava Kroos eteni entisen seuransa Bayern Münchenin kanssa Mestarien liigan finaaliin vuonna 2012. Bayern hävisi kuitenkin ottelun kotiyleisönsä edessä rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Saksalaistähden veli Felix Kroos paljastaa, että tappion tuoma pettymys nollattiin alkoholilla.

– Mestarien liigan finaali Chelseaa vastaan vuonna 2012. Joimme meidän turhautumiseemme. Olimme lähellä tarvita jopa ensiapua, Felix Kroos kertoo Einfach mal Luppen -podcastissa.

– Se ei ollut hyvä juttu, mutta sentään meillä oli syy siihen. Muistan, kun vaimoni sanoi, ettemme voi kutsua ensiapua nyt. Kuvitelkaa sitä, jos olisimme kutsuneet ensiapua, koska olimme juoneet liikaa, Toni Kroos jatkaa.

Kroos myöntää, että hän otti tappion erittäin raskaasti. Keskikentän maestro koki, että alkoholi oli ainoa keino päästä yli katkerasta tappiosta.

– Ei ollut mitään muuta tapaa helpottaa tappion tuomaa tuskaa. Lopulta minun täytyi soittaa itse apua, koska ajattelin, etten voi antaa sen mennä huonommaksi, Kroos paljastaa.

Seuraavana aamuna olotila oli karmiva. Tuosta hetkestä lähtien Kroos ei ole lätrännyt enää alkoholilla.

– Se oli hetki, jolloin sanoin, ettei alkoholin juomisessa ole mitään hyvää. En voinut edes katsoa tequilaa seuraavana päivänä, joten luovuin siitä (alkoholista) pysyvästi. En kaipaa sitä.

Lue myös:

    Uusimmat