David Beckhamia narutettiin näköispatsaalla pahemman kerran – lopputuloksesta tyrmistynyt supertähti kuvanveistäjälle: ”En halua loukata sinua, mutta…”

TV-kasvo James Cordenin isännöimä The Late Late Show rakensi kolme kuukautta David Beckhamille pilaa, joka onnistui täydellisesti.

Beckhamille kerrottiin Los Angeles Galaxy -uran kunniaksi valmistettavasta näköispatsaasta. Englantilainen saapui patsaan julkistamistilaisuuteen täysin siinä käsityksessä, että paljastettava patsas on tehty parhaalla mahdollisella osaamisella ja näkemyksellä.

Beckhamin oli vaikea saada sanaa suustaan, kun Beckhamia etäisesti muistuttava tekele paljastettiin.

– Se on hieman erilainen kuin nähdessäni sen Chicagossa. Näytän ihan Stretch Armstrongilta, masentunut Beckham sanoi.

Patsaan veistäjää pilassa näytellyt kertoi Beckhamille yrittäneensä vangita tämän liikkeessä.

– Kyllä, vangitsit minut liikkeessä, mutta teit myös…katso ihoani, Beckham sopersi.

– En halua loukata sinua, mutta tämä on iso asia minulle. Tämä ei missään tapauksessa voi mennä stadionin eteen, se on häpeällinen, Beckham lisäsi ja sanoi lastensa uskovan itkevän, jos näkevät patsaan.

43-vuotias Beckham huokaisi helpotuksesta, kun seuraavassa hetkessä tapahtui odottamaton onnettomuus. Patsasta siirtämään saapunut trukki iski piikillään ”vahingossa” patsaan mäsäksi.

– Tuo teki minulle palveluksen, Beckham totesi.

Seuraavassa hetkessä pila paljastui, kun idean isä James Corden ilmestyi paikalle nauraen ja kysyen, mitä täällä oikein tapahtuu. Beckham oli silminnähden helpottunut tilanteen ratkettua.

Lue myös:

    Uusimmat