Mestarien liigan kohuottelu jatkuu – Neymar hurjalla tavalla esillä!

PSG:n ja Istanbul Basaksehirin välinen jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksen ottelu on päässyt jatkumaan. Esille on astunut väkivahvalla tavalla Neymar.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Taisto alkoi eilen, mutta jäi kesken jo 13. peliminuutilla, kun neljäs erotuomari Sebastian Coltescu käytti Basaksehirin apuvalmentajasta Pierre Webosta raportoidusti tämän ihonväriin viitannutta ilmaisua. Tapaus on herättänyt valtoimenaan keskustelua.

Taistoa jatkettiin tänään. PSG:n brasilialaistähti Neymar iski ensimmäisen maalin 21. minuutilla Marco Verrattin syötöstä.

Neymar räväytti laukauksen rangaistusalueen rajan takaa oikeaan yläkulmaan.

38. minuutilla tuli seuraava. Kylian Mbappe vapautti Neymarin Basaksehirin puolustuksen selustasta, ja brassi viimeisteli pallon häkkiin maalivahti Mert Günokin käsien kautta.

Neymar hääri heti perään vaarallisesti Basaksehirin maalilla. Mitchel Bakker jatkoi hänen jälkeensä pelivälineen rysään, mutta osuma hylättiin paitsiona.

Videotarkastelu kuitenkin jatkui, ja PSG sai rangaistuspotkun, kun Basakseh-maalivahti Günok oli kaatanut samassa rytäkässä Neymarin. Kylian Mbappe iski sen sisään ja kasvatti pariisilaisisäntien johdon 3–0:aan, joissa lukemissa lähdettiin tauolle.

PSG on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa H-lohkossa RB Leipzigin tapaan. Voitolla Basaksehirista PSG nousisi lohkoykköseksi. Manchester United sijoittuu lohkokolmoseksi, minkä myötä sen kausi jatkuu Eurooppa-liigassa, ja Basaksehir jää jumboksi.

Lue myös:

    Uusimmat