Mestarien liigan hallitseva voittaja Bayern München julkisti kantansa Superliigaan – "Seisomme yhdessä rintamassa"

2:35
Euroopan 12 suurseuraa ovat sopineet uuden kilpailun Euroopan Superliigan perustamisesta – suljettu huippuliiga on saanut faneilta, liitoilta ja valtion johtajilta täystyrmäyksen

Saksalaisjätti Bayern München ei lukeutunut maanantaina 12 Euroopan suurseuran joukkoon, jotka suunnittelevat uuden Superliigan perustamista. Seura julkaisi kantansa käynnissä olevaan tilanteeseen tiistaina iltapäivällä.

Seuran presidentti Herbert Hainer ilmoitti tiedotteessa yksikantaan Bayernin jäsenten ja kannattajien torjuvan ajatuksen Superliigasta.

– Bayern Münchenin toive ja tähtäin on, että eurooppalaiset seurat elävät ja kehittävät yhdessä Uefan kanssa kaunista ja tunteikasta seurajoukkuekilpailua, joka on Mestarien liiga, Hainer lausui.

Toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge vahvisti Hainerin julistuksen.

– Seuran hallituksen puolesta haluan tehdä erittäin selväksi, että FC Bayern ei ota osaa Superliigaan. Seisomme yhdessä rintamassa Bundesliigan kanssa. Saksan edustaminen Mestarien liigassa on ollut aina meille suuri ilo.

– Me kaikki muistamme hyvin Mestarien liigan voiton Lissabonissa vuonna 2020. Niin iloista hetkeä ei voi unohtaa. FC Bayernille Mestarien liiga on maailman paras seurajoukkuekilpailu.

Karkulaisten joukosta puuttui maanantaina Bayernin lisäksi myös PSG ja Borussia Dortmund. Parisiilaisseura vakuutti tiistaina uskollisuuttaan Uefalle Dortmundin toimittua samoin jo aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja