Brasilian tähtipuolustaja vastasi Lionel Messin rajuihin korruptiosyytöksiin – "Hän on epäkunnioittava"

Lionel Messi antoi tylyä palautetta Copa American järjestäjille Argentiinan ja Chilen välisen pronssiottelun jälkeen. Messin ystävä ja entinen seuratoveri Dani Alves ei pitänyt argentiinalaisen tunteenpurkauksesta.

Argentiina kukisti Chilen Copa American pronssiottelussa 2-1-lukemin. Messi sai punaisen kortin ottelun ensimmäisellä puoliajalla, kun hän otti yhteen Chilen Gary Medelin kanssa. Palkintojenjaon kokonaan väliin jättänyt Messi syytti rajuin sanakääntein Copa Americaa korruptiosta turnauksen päätteeksi. Messin kanssa pitkään yhdessä pelannut Brasilian Dani Alves ei pitänyt ystävänsä tylystä tunteenpurkauksesta.

– Ystävä ei ole aina oikeassa vain sen takia, että hän on ystävä. Voit sanoa asioita tuohtuneena, mutta et silti ole samaa mieltä. Olen ystävä, joka kertoo aina totuuden, kun siihen on tarvetta. Minusta hän oli väärässä, kun hän puhui tuollaisia juttuja, Alves toteaa SporTV:n haastattelussa.

Messi syytti Copa American suosineen turnauksen aina mestaruuteen asti edennyttä isäntämaa Brasiliaa. Alvesin mukaan Messi ei osoita yhtään kunnioitusta turnauksen järjestämisen eteen kovasti töitä tehneille ihmisille.

– Ensinnäkin hän ei kunnioita Selecaon kaltaista instituutiota. Toiseksi, hän on epäkunnioittava useita ammattilaisia kohtaan, jotka ovat tehneet uhrauksia, jotta he voisivat olla taistelemassa unelmistaan, Alves sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat