Kantritähti Willie Nelson, 90, paljastaa, miten hänen ex-vaimonsa sai tietää hänen vuosia kestäneestä salasuhteestaan

Willie Nelson kertaa rakkauselämäänsä uudessa dokumenttisarjassaan.

Kantritähti Willie Nelson, 90, kertaa elämänsä ylä- ja alamäkiä uudessa Paramount+ -suoratoistopalvelun dokumenttisarjassaan Willie Nelson & Family. Nelson kertoo dokumentissa, miten hänen ex-vaimonsa Shirley Collie sai tietää laulajalla olleen jo vuosien ajan salasuhde toisen naisen kanssa.

Nelsonin mukaan hänen ex-vaimonsa sai selville, että hän oli saanut lapsen silloisen naisystävänsä Connie Koepken kanssa tämän löydettyä postista sairaalalaskun, jossa kerrottiin Paula-nimisen tytön syntymästä.

Shirley halusi tietää kuka helvetti on Connie. Totuus on, että Connie oli ollut tyttöystäväni jo useiden vuosien ajan ennen kuin hän tuli raskaaksi, Nelson kertoo dokumentissa.

Totuuden tultua ilmi alkoi kantritähden ja Shirleyn avioeroprosessi, joka tuli päätökseensä vuonna 1971. Nelson avioitui Connien kanssa samana vuonna, ja parin liitto kesti vuoteen 1988 saakka.

Nelson meni naimisiin nykyisen vaimonsa, meikkitaiteilija Annie D'Angelon kanssa kolme vuotta hänen ja Connien avioeron jälkeen. Dokumenttisarjassa Nelson sanoo, ettei ole koskaan tavannut D'Angelon kaltaista naista.

– Hän oli kaunis ja säteili tarpeeksi energiaa valaisemaan minkä tahansa huoneen, johon hän vain astui. Rakastuin päätä pahkaa Anne Marie D'Angeloon, hän sanoo.

Nelsonin mukaan hän ei ajattele hänellä olevan entisiä vaimoja, sillä ex-puolisot tulevat aina olemaan osa hänen elämäänsä.

– Olen pahoillani aiheuttamastani tuskasta Connielle sekä Martalle (Nelsonin puoliso vuosina 1952–1962) ja Shirleylle ennen häntä. Minulla ei ole tekosyitä, hän sanoo dokumentissa.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat