Nicole Kidman jakoi 18-vuotishääpäivänä ihastuttavan kuvan hänestä ja Keith Urbanista – pari selätti liittonsa ongelmat

Näyttelijä Nicole Kidman ja kantrimuusikko Keith Urban menivät naimisiin vuonna 2006. 

Näyttelijä Nicole Kidman, 57, juhlii 18-vuotishääpäiväänsä aviomiehensä kantrimuusikko Keith Urbanin, 57, kanssa. Kidman julkaisi 25. kesäkuuta ihastuttavan kuvan Instagramissa, jossa Kidman on paljain jaloin ja makaa kuviollinen mekko päällään kiviaidan päällä merinäköalan edessä. Urban istuu hänen vieressään ja soittaa akustista kitaraa. 

– Ikuisesti, Kidman kirjoitti kuvan yhteyteen tunnisteella ”hyvää vuosipäivää”.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kidman ja Urban tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2005 ja solmivat avioliiton seuraavana vuonna kynttilänvalossa pidetyssä seremoniassa St. Patrick's Estate -nimisellä tilalla Sydneyn rannalla sijaitsevassa Manlyn esikaupungissa, Australiassa. 

Pari sai ensimmäisen yhteisen lapsensa, Sunday Rose -nimisen tyttären, heinäkuussa 2008, ja sen jälkeen tytär Faith Margaret syntyi joulukuussa 2010.

Pariskunta koki avioliittonsa alkuvaiheessa vaikean kauden, jolloin Urban kamppaili riippuvuuden kanssa. Urban piti koskettavan puheen vaimonsa kunniaksi AFI Life Achievement Award -gaalassa huhtikuussa, missä Kidman sai Yhdysvaltain elokuvainstituutin elämäntyöpalkinnon. Hän kiitti Kidmania siitä, että hän on aina rakastanut ja tukenut häntä, erityisesti riippuvuudesta toipumisen keskellä.

– Menimme naimisiin kesäkuussa 2006, ja tuskin neljä kuukautta avioliiton solmimisen jälkeen riippuvuuteni, jolle en ollut tehnyt oikeastaan mitään, räjäytti avioliittomme kappaleiksi. Neljän kuukauden avioliitto, sen jälkeen olen vieroituksessa kolme kuukautta, Urban sanoi puheessaan huhtikuussa.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä meille tapahtuisi. Ja jos haluatte nähdä, miltä rakkaus toiminnassa todella näyttää, antakaa sen pyöriä. Nic puski kaikkien negatiivisten äänten läpi, varmasti myös omansa, ja valitsi rakkauden. Ja tässä me nyt olemme tänä iltana, 18 vuotta myöhemmin, Urban jatkoi. 

Kidman kertoi vuonna 2019 Peoplelle rakkaudestaan Urbaniin. 

– Olen niin onnekas, että minulla on Keith, joka on minun rakkauteni, minun syvä, syvä rakkauteni. Oli [38.] syntymäpäiväni, ja hän seisoi ulkona gardenioiden kanssa kello 5 aamulla portaillani New Yorkissa.  Silloin ajattelin, että tämä on se mies, jonka kanssa toivon meneväni naimisiin, Kidman kertoi tuolloin. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat