Tarkkasilmäinen katsoja bongasi huippunäyttelijöiden tähdittämästä uutuuselokuvasta editointimokan: "Voit nähdä koko kuvausryhmän…"

Tarkkasilmäinen katsoja kertoi videopalvelu TikTokissa editointimokasta, jonka hän pani merkille Don’t Look Up -uutuuselokuvaa katsoessaan.

Netflixissä julkaistiin jouluaattona Adam McKayn ohjaama katastrofikomedia Don’t Look Up, jota tähdittää Hollywoodin kuumimmista nimistä koostuva näyttelijäkattaus. Huippusuosioon nousseen elokuvan rooleissa nähdään muun muassa Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Timothée Chalamet ja Ariana Grande.

Tarkkasilmäinen videopalvelu TikTokin käyttäjä Ben Köhler huomasi Don’t Look Up -leffaa katsoessaan, että elokuvaan on jäänyt editointimoka. Noin tunnin ja 28 minuutin kohdalla Chalametin ja Lawrencen takana näkyy elokuvan työryhmä kasvomaskeineen.

Köhler kertoi huomiostaan TikTok-videolla, joka on kerännyt muutamassa päivässä jo yli miljoona näyttökertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Katsoin Don’t Look Up -elokuvaa, ja tunnin, 28 minuutin ja 10 sekunnin kohdalla näyttää siltä, ​​että voit nähdä koko kuvausryhmän noin kolmen tai neljän kuvaruudun ajan, Köhler sanoo postaamallaan videolla.

Osa Köhlerin videoon kommentoineista TikTok-käyttäjistä uskoo, että editointimoka on jätetty satiiriseen komediaelokuvaan tarkoituksella. Osa puolestaan on ylistänyt Köhleriä tämän tarkkasilmäisyydestä.

Don’t Look Up kertoo kahdesta tähtitieteilijästä (DiCaprio ja Lawrence), jotka lähtevät mediakiertueelle varoittaakseen ihmiskuntaa maapalloa lähestyvästä, tappavasta komeetasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja